23948sdkhjf

Du finder alt i Bauroc på wals.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

På Wals.dk fører vi et bredt sortiment af de anerkendte porebeton produkter fra Bauroc. Her finder du alt hvad du har brug for i porebeton.

At bygge i porebeton har en lang række fordele og, overraskende nok, ingen reelle ulemper. Baurocs porebeton letter arbejdsbyrden. Men ikke nok med det, så skrider hele byggeriet også hurtigere frem, når der bruges porebeton frem for andre produkter på markedet.

Porebetonen fra Bauroc, er nok mest kendt for de fantastiske evner som ydervægge. Men faktisk kan du bygge hele dit hus op, udelukkende ved brug af Baurocs porebeton. Deres serie af porebeton produkter giver nemlig en unik mulighed for at bruge porebetonen som både ydre- og indervægge. Desuden har de også loftsplader, tagloftsplader samt overliggere og trapper. Dermed kan Baurocs porebeton bruges til hele råhuset fra yderst til inderst.

Ved at gøre brug af porebeton fra Bauroc får du et godt isoleret byggeri med et godt og sundt indeklima. Porebetonen fra Bauroc er ydermere brandfast, ligesom at det er vand- og frostbestandigt.

Porebetonen fra Bauroc - Alsidige produkter til altid skarpe priser på wals.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094