23948sdkhjf

HBN Entreprise – professionel montør af porebeton

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Hos HBN Entreprise har vi stor ekspertise i montering af porebeton. Uanset opgavens størrelse eller kompleksitet, så er vores dygtige team af fagfolk altid klar til at træde til.

Vores hårdtarbejdende håndværkere har stor erfaring med at montere porebeton. Om det er ydre- eller indervægge eller hele råhuse spiller ingen rolle for os.

Hos HBN Entreprise går vi meget op i, udelukkende at bruge materialer af høj kvalitet. Derfor benytter vi os altid af porebeton fra Bauroc. Denne porebeton er bare helt specielt. Først og fremmest kommer det i store, men stadig lette blokke. Dette sikrer at håndværkerne ikke bliver helt så nemt overbelastet, samtidig med at hele byggeriet generelt bare skrider hurtigere frem, end ved brug af de alternativer der findes på markedet. Herudover er porebetonen fra Bauroc varmeisolerende samt vand- og frostbestandigt. Tilmed sikrer porebetonen et godt og sundt indeklima i det færdige byggeri.

Vidste du for øvrigt, at Bauroc producerer deres porebeton yderst miljøbevidst? Alle råmaterialer i produktionen kommer fra fabrikkens nærområde. Således er rejsen fra fabrikken til den enkelte byggeplads faktisk den eneste rejse som porebeton fra Bauroc foretager. Dertil kommer så porebetonens lange, eksemplariske holdbarhed.

Porebetonen fra Bauroc er med andre ord med til at sætte nye standarder for, hvad vi forventer os af vores byggematerialer den dag i dag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.172