23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Relining er omfattet af streng kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol af faldstammer er en vigtig del af vores arbejdsproces.

Det er ovenikøbet også altafgørende for vores succes og vores professionelle stolthed. Hos Greenpipe arbejder vi med noget, vi kalder for “Dobbelt Kvalitetskontrol”. Det betyder, at relining-arbejdet ikke kun skal godkendes af den udførende operatør – men også af kvalitetschefen, inden dokumentationen afleveres til kunden eller til byggetilsynet. På den måde sikrer vi, at alt arbejde, vi udfører og afleverer, har den ønskede høje kvalitet.

Kvalitetssikring i flere skridt.

Udvendig inspektion af faldstammen

Før vi sætter renseprocessen i gang, vurderer vi altid den ydre tilstand af hver faldstamme. Som udgangspunkt kan alle faldstammer renses. Hvis faldstammen er meget slidt, har det dog typisk konsekvenser for de værktøjer, vi bruger til at rense den. Så kan det forekomme, at i stedet for at rense faldstammen med en rensekæde, renser vi den mere skånsomt med sandpapir eller udskifter et stykke.

Indvendig inspektion efter hul i faldstamme eller tæring af faldstamme.

Efter faldstammen er blevet renset flere gange – som udgangspunkt med en roterende kæde, der bliver trukket igennem røret – vurderes tilstanden igen, denne gang med en TV-inspektion. Her skal det sikres, at der ikke er nogen huller i faldstammen, og at alle aflejringer, der kan fjernes, er blevet fjernet. Hvis ikke der er hul i faldstammen, eller der forekommer anden uhensigtsmæssig tæring af faldstammen, gentages renseprocessen en gang mere. Først når et 100 % tilfredsstillende renseresultat er opnået, bliver faldstammen relinet/coatet.

TV-inspektion og stikprøve efter relining af rør.

Når faldstammen er blevet relinet, bliver der igen udført en TV-inspektion. Denne gang sker det for at sikre, at kvaliteten af relining-resultatet er ensartet, at der ikke er hul i faldstammens nye overflade, og at tykkelsen af det nye lag svarer til 3-5 millimeter. Ud over det, bliver der taget en stikprøve af den første faldstamme, vi reliner, i begyndelsen af hvert eneste projekt. Her bliver et stykke af stammen skåret ud, og kvaliteten heraf vurderes sammen med bygherren eller rådgiveren.

Kvalitetssikring af udført arbejde i alle lejligheder.

Som en del af vores ”Dobbelt Kvalitetskontrol”-service sikrer vi, at alt relining-arbejde bliver kontrolleret løbende af et par ekstra øjne for at sikre, at kvalitetsstandarden bliver overholdt. Det betyder at vores relining-operatør – efter egenkontrol af kvaliteten – udleverer alle TV-optagelser til vores kvalitetschef. Alt materiale bliver gennemset en gang til og godkendt eller – hvis der bliver opdaget mangler eller fejl – udbedret med det samme.

Indvendig overflades beskaffenhed af relinede faldstammer. 

Faldstamme indvendig med kalkaflejringer – før rensning - Se billede HER

Faldstamme uden kalkaflejringer – efter rens - Se billede HER

Faldstamme efter relining - Se billede HER

Greenpipe A/S
Ny Vestergårdsvej 17F
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32272207
P nummer: 1015351760

Send til en kollega

0.094