23948sdkhjf

BIMx og de almene boliger

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

BIMx er en BIM-viewer, der gør det nemt at dele BIM-projekter med dine interessenter.

BIMx er GRAPHISOFTs BIM-viewer og kombinerer 2D-tegninger, 3D-model, mængder og informationer. BIMx kan tilgås fra en internet-browser eller via BIMx-programmet til Mac, Windows, iOS eller Android.

Der er uanede muligheder i at kunne integrere en gratis BIM-viewer på jeres egne hjemmeside - vel at mærke uden krav om login, password eller andet. Som rådgiver kan man fremvise sine projekter, som udlejer kan man lægge tegninger ud til interesserede lejere, som driftsorganisation er det nemt at lade alle ansatte finde den fulde dokumentation til drift og vedligehold.

LÆS OGSÅ: Gratis Tips og Tricks Webinar om Graphic Overrides

Tegningerne er linket sammen, så f.eks. snitpile er interaktive og gør det muligt at hoppe direkte til snit-tegningen eller at vise snit-tegningen på 3D-modellen. Tegningen og snittet kan efterfølgende bevæges i forhold itl 3D-modellen.

Utallige muligheder med BIMx
Der er nærmste ingen grænser for mulighederne, når man kan koble 2D-tegninger og 3D-model. Snit og planer kan lægges over det vertikale eller horisontale snit i 3D-modellem, så f.eks. målsætning, tekst eller detaljer vises. Dette gør det let at forstå, hvordan 2D-tegningerne hænger sammen med projektet.

Når BIM-projektet opdateres i Archicad, kan man opdatere BIMx-versionen ved et klik i Archicads Publiser Set. Det er en særlig brugbar funktion, hvis man sender tegninger til entreprenør og håndværkere med BIMx, så de altid har nyeste version af tegningsmaterialet ved hånden. I BIMx app’en til smartphones og iPads kan man også måle i tegninger og 3D-model med en smart lille digital tommestok.

Nemt at dele på alle platforme
Med BIMx kan du dele projektet med lige så mange, som du har lyst til. Det er let at bruge og kræver hverken manual eller kursus. BIMx-programmet findes til næsten alle tænkelige platforme og kan alternativt tilgås fra en hjemmeside. Med et enkelt klik kan projektet opdateres fra Archicad, så ændringerne straks er tilgængelige hos alle modtagerne.

Vi har lavet et testprojekt af en traditionel dansk boligforenings bygninger for at vise mulighederne med BIMx.

Læs mere om vores testprojekt: BIMx viser boliger >>

Se vores video om testprojektet på YouTube >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094