23948sdkhjf

5 års garanti på skruekompressor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alup Skandinavien

ALUP leverer kompressorer af allerhøjeste kvalitet, som sikrer dig en driftssikker løsning uden undtagelser. Derfor tilbyder vi et særligt 5 års garantiprogram.

For mange virksomheder er trykluft en essentiel del af produktionsprocesserne, men sjældent noget man har lyst til at bruge tid og ressourcer på. Derfor tilbyder vi 5 års udvidet fabriksgaranti på alle vores skruekompressorer, når der samtidigt tegnes serviceaftale med ALUP Skandinavien. Så kan du trygt fokusere på din egen kerneforretning, uden at spekulere på omkostningsfulde nedbrud, og overlade servicen til os.

Serviceaftale med ALUP

Med en serviceaftale er du sikret maksimal oppetid og optimal effektivitet fra dit kompressoranlæg. Vores dygtige serviceteknikere er eksperter inden for trykluft, og de ved præcis hvilke dele, der skal udskiftes, for at holde din kompressor kørende med maksimal effektivitet mellem servicebesøgene. Vi hjælper også med at energioptimere på din trykluftsinstallation. 

Vidste du at kunder med en serviceaftale i gennemsnit har 2 ugers ekstra drift om året? 

Stort udvalg af skruekompressorer

ALUP har et stort udvalg af skruekompressorer, fra den lille model på 2 kW og op til en effekt på mere end 300 kW. Derfor har vi uden tvivl en løsning, som passer til dine behov. Tag kontakt til en af vores rådgivere i dag, og få mere at vide. 

Læs mere og kontakt os i dag!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alup Skandinavien

Åmarksvej 1
8250 Egå
Danmark
Alup Skandinavien

Send til en kollega

0.112