23948sdkhjf

Hastighedstest af Archicad og Revit – GCDK nyhedsbrev maj 21

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

I vores seneste nyhedsbrev tester vi bl.a. de to mest populære BIM-programmer, beskriver den opdaterede version af Twinmotion og slår et slag for vores gratis webinar om Graphic Overrides.

Da vi i begyndelsen af april uploadede vores video, hvor vi tester hastigheden på henholdsvis Revit og Archicad, havde vi ikke drømt om, at videoen i løbet af en lille måneds ville få over 4.800 visninger på YouTube!

Ud fra vores uformelle hastighedstest ser det ud til, at der er stor forskel på, hvordan Archicad og Revit håndterer samme opgave, og hvordan de to programmer udnytter computerens hardware.

Det er vigtigt, at man i disse teoretiske forsøg, tager det som teori og ikke praksis. Vi gør alene dette med et glimt i øjet, da verden er meget mere kompleks, end den fremstår, når man kopierer 16.000 små huse i to BIM-programmer. Derfor skal vores test heller ikke tages for mere end den er: to eksempler på at udføre samme opgave i to forskellige BIM-programmer og iagttage hastighedsforskellen.

SE VIDEO: Hastighedstest af Archicad og Revit 

LÆS BLOGINDLÆG: Hastighedstest af Archicad og Revit

Derudover har vi valgt at bringe følgende nyheder i vores nyhedsbrev

Del dit projekt med BIMx
BIMx er en gratis og intuitiv BIM-viewer. Du sender blot linket til dem, du ønsker at dele dit BIM-projekt med, og så kan de se det i deres foretrukne browser eller i BIM-programmet til Mac, Windows, iOS eller Android. BIMx kobler uproblematisk 2D og 3D-tegninger, samt informationer og mængder.

Se vores BIMx video her >>

Ny version af Twinmotion – gratis med serviceaftale på Archicad
Twinmotion løfter dine visualiseringer til et nyt niveau, og Twinmotion 2021.1 er den nyeste version, der gør det endnu lettere at skabe fotorealistiske renderinger i realtid. Der er masser af nye features i den netop frigivne version 2021.1, der frem til årsskiftet er gratis for folk med serviceaftale til Archicad og tilbuddet gælder frem til årsskiftet.  

Du kan se Twinmotion 2021.1 release trailer her >>

Hent Twinmotion her >>

Gratis Webinar: Graphic Overrides
Onsdag d. 26. maj afholder vi webinar om Graphic Overrides, der gør det muligt at styre grafikken på dine tegninger. Med Graphic Overrides sparer du masser af tid og har lettere ved at kommunikere dit projekt - både internt og eksternt. Graphics Overrides kan anvendes til mange forskellige opgaver – lige fra markering af elementer i en brandstrategi til kvalitetssikring.

Du tilmelder dig webinaret her >>

Simplificering af hjemmesiden
Vi har omrokeret hjemmesiden og gjort den mere brugervenlig, så det er lettere for dig at finde de informationer, du har brug for.

Se vores revampede hjemmeside her >>  

Fra Arkivet: Nødvendighedens arkitektur med JDS Archictects
”Når vi bygger, bør vi kun bygge det nødvendige fremfor bare at give los. Som arkitekter kan vi skabe designs, der bruger færre byggematerialer, udvikle nye løsninger til bedre indendørs-miljøer og skabe bygninger og omgivende landskaber, der bruges på nye måder. Det er en overgang fra grådighedens til nødvendighedens arkitektur.”

Vi har været i arkiverne og gravet vores interview med Julien De Smedt, indehaver JDS Architects, frem fra gemmerne- Læs interviewet her >>

Kursuskalender
Skal du opgraderes på dine digitale kompetencer? Så tjek vores kursuskalender for at se, om ikke vi skulle have et kursus der passer til dine behov? Vi holder faste kurser i Archicad for både bygnings- og landskabsarkitekter, samt et kursus, hvor du lærer at udveksle IFC-filer mellem Revit og Archicad.

Se de kommende kurser her >>

Nyhedsbreve?
Er du interesseret I at modtage nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? Så skriv dig op på vores mailliste via dette link >>

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157