23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Først med bæredygtige arbejdshandsker

I efteråret 2020 introducerede OX-ON som de første i Danmark en serie af arbejdshandsker med et bæredygtigt islæt.

Serien hedder Recycle, er Oeko-Tex certificeret og så er op 50% af strikket i handsken lavet af genbrugsplast. OX-ONs direktør Anne- Mette Mapouyat fortæller her mere om baggrunden:

I praksis betyder det, at der bruges mindre olie til produktionen og dermed sparer der 51% på CO2 udledningen* i forhold til fremstillingen af et par almindelige arbejdshandsker. Tallene er certificeret af det amerikanske standardiseringsprogram NSF.

“Vi er meget bevidste om ikke at ”greenwashe” vores produkter, men vi ser alligevel Recycle handskerne som et skridt i den rigtige retning, og en retning som vi forsøger at videreføre i andre produkter også. Hvad det næste bæredygtige produkt fra OX-ON bliver, må tiden vise. Forløbig handler det om at udbrede kendskabet til
Recycle handskerne.”

Recycle handskerne findes i to serier: En til de private brugere og en til industrien, altså de professionelle brugere af arbejdshandsker.

“Rigtig mange virksomheder har fokus på bæredygtighed i disse tider, og med denne serie har de nu en mulighed for at føre det igennem til deres værnemidler også, da kvaliteten og holdbarheden er fuldt på højde med de handsker, de allerede kender og bruger. Men økonomien er et parameter, der tæller meget for industrien, og da Recycle Serien er en anelse dyrere end normale arbejdshandsker, kræver det et bevidst valg fra
en virksomhed at gå den grønne vej.
Anderledes ser det ud for de private slutbrugere. I vores privatsfære er de fleste af os meget opmærksom på de ”grønne” produkter, og vil gerne give et par kroner mere, hvis produkter er bæredygtigt – og i øvrigt lige så godt som alt andet. Det er den udvikling vi håber, der slår igennem til de professionelle brugere også”, slutter Anne-Mette Mapouyat.

Recycle Serien til industrien fås kun hos den professionelle forhandler. Den private bruger finder Recycle Handskerne i deres lokale byggemarked eller havecenter.

Læs mere om Recycle Serien her

OX-ON A/S
Kometvej 36
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK72265718
P nummer: 1002366363

Kontaktperson

SKJ
Stefan Keller Jessen
gnik@ox-on.dk

Send til en kollega

0.047