23948sdkhjf

JFP Murer & Tømrer udvider tømrerafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Det betyder dog ikke, at alle JFP’s tømreropgaver skal løses af JFP Murer & Tømrer.

JFP Murer & Tømrer udvider tømrerafdelingen og ansætter en tømrermester til at lede afdelingen. Ansættelsen er en strategisk beslutning og del af en større satsning på at få flere og større tømrerentrepriser i egenproduktion.

Større tømrerentrepriser
JFP Murer & Tømrer ønsker at løse større og mere komplekse tømrerentrepriser med egne folk. Der håndteres i øjeblikket bl.a. en stor renoveringsopgave på Amager i København, og målet er at kunne løse sådanne entrepriser med flere egne folk. ”Vi har særdeles gode kompetencer i forhold til byggestyringen. Nu ønsker vi i større grad også at kunne besætte udvalgte projekter med egne tømrere, og derfor har vi besluttet, at ansætte en tømrermester til at lede afdelingen. Det er en naturlig udvikling for os og falder godt i tråd med vores strategi om flere renoveringsopgaver og større opgaver indenfor nybyg,” udtaler direktør, Mikkel Steffensen fra JFP Murer & Tømrer.

Flere opgaver for moderselskabet
Det er ligeledes besluttet, at JFP Murer & Tømrer skal løse flere tømreropgaver for moderselskabet, JFP. Det betyder dog ikke, at alle JFP’s tømreropgaver skal løses af JFP Murer & Tømrer. I dag er tømrerafdelingen på 14 mand, og det skal øges over de kommende år. Den kendte kultur hos JFP og JFP Murer & Tømrer skal i endnu højere grad end i dag i fokus på byggepladserne.

Læs også: JFP Murer & Tømrer vinder hovedentreprise på Herlev Byskole

JFP Murer & Tømrer
JFP Murer & Tømrer a/s er et datterselskab af JFP a/s. Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København. JFP Murer & Tømrer udfører hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Send til en kollega

0.078