23948sdkhjf

AXOR præsenterer tre eksklusive badeværelseskoncepter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

I samarbejde med den britiske designerduo Barber Osgerby præsenteres tre badeværelseskoncepter, der visualiserer ideen om ’Compact Luxury’ i metropolerne New York, Seoul og København.

Sammen med det London-baserede fremtidsinstitut The Future Laboratory helliger AXOR sig emnet ’Compact Luxury’ og undersøger megatrenden urbanisering: At folk i stadig højere grad søger mod at bosætte sig i byerne. Målet er at indbyde arkitekter og indretningsarkitekter til en udveksling af idéer, indsigter og inspiration og på den måde finde en ny betydning af luksus i de urbane omgivelser. I 2050 vil to ud af tre indbyggere i verden bo i en megaby. Men også i mindre storbyer betyder den hurtige urbanisering, at boligerne bliver mindre, mens beboernes krav til livskvaliteten i boligerne bliver større: Rummenes funktioner såvel som indretning ændrer sig.

Contemporary Industrial: Eksponeret stål og mursten og æstetikken i tidligere fabriksbygninger

"Plads er virkelig vigtigt, og jeg synes, at badeværelset historisk altid har været begrænset til et meget lille rum. Jeg synes, at man bør være mere generøs med pladsen til dette rum, hvis det er muligt. Derfor har vi i vores design til et New York loftsbadeværelse afsat en stor del af det begrænsede boligareal i byen til badeværelset som rekreativt rum”, forklarer Jay Osgerby. Barber Osgerbys 'Contemporary Industrial'-badeværelse er designet til både individuelle og fælles oplevelser, og er præget af stål- og murvægge og en æstetik, der er udsprunget af tidligere fabriksbygninger.

International Elegance: En varm, afslappet og indbydende atmosfære med et luksuriøst præg

Badeværelseskonceptet 'International Elegance' tager højde for den kosmopolitiske rejsendes behov. Det varme og ædle rum giver hotelgæsterne mulighed for at trække sig tilbage og slappe af, samtidig med at den åbne grundplan giver bevægelsesfrihed og plads til aktiviteter. Badeværelset visualiserer 'Compact Luxury' med den bedst mulige pladsudnyttelse, det omhyggelige valg af produkter og et konstant fokus på kvalitet og håndværk – ind til den mindste detalje.

Modern Simplicity: En skandinavisk tilgang til design

"Kompakt og alligevel rummeligt - takket være det høje loft og det centrale ovenlys giver dette rum følelsen af god plads på badeværelset", beskriver Barber Osgerby deres københavnske badeværelse. Det skandinaviske badeværelseskoncept 'Modern Simplicity' tager udgangspunkt i en ung families behov og udforsker konceptet "moderne enkelhed". Designet er varmere og mere stemningsfyldt end et rent minimalistisk interiør, men giver alligevel et diskret og kontrolleret udtryk, som er kendetegnet af de afdæmpede, kølige farvetoner i grå- og råhvid kombineret med de lyse trænuancer som naturlig eg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

I samarbejde med den britiske designerduo Barber Osgerby præsenteres tre badeværelseskoncepter, der visualiserer ideen om ’Compact Luxury’ i metropolerne New York, Seoul og København.I samarbejde med den britiske designerduo Barber Osgerby præsenteres tre badeværelseskoncepter, der visualiserer ideen om ’Compact Luxury’ i metropolerne New York, Seoul og København.I samarbejde med den britiske designerduo Barber Osgerby præsenteres tre badeværelseskoncepter, der visualiserer ideen om ’Compact Luxury’ i metropolerne New York, Seoul og København.En kollektion af elegante arketyper til håndvask, badekar og bruser: AXOR One er forenet af et holistisk designsprog med slanke silhuetter, flade overflader, bløde hjørner og afbalancerede proportioner.En kollektion af elegante arketyper til håndvask, badekar og bruser: AXOR One er forenet af et holistisk designsprog med slanke silhuetter, flade overflader, bløde hjørner og afbalancerede proportioner.AXOR One-kollektionen består af 31 produkter, herunder vandhaner med et hul, to huller og tre huller, vægmonterede vandhaner, en gulvmonteret badekarpåfyldning med håndbruser og AXOR One-termostatmodul til badekar eller brusebad. Hele kollektionen kan individualiseres i mat sort eller en eksklusiv AXOR FinishPlus-overflade.AXOR One-kollektionen består af 31 produkter, herunder vandhaner med et hul, to huller og tre huller, vægmonterede vandhaner, en gulvmonteret badekarpåfyldning med håndbruser og AXOR One-termostatmodul til badekar eller brusebad. Hele kollektionen kan individualiseres i mat sort eller en eksklusiv AXOR FinishPlus-overflade.

Send til en kollega

0.093