23948sdkhjf

Ny Jocolino-børnebruser fra hansgrohe med dyredesign

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Brusebad uden tårer: med Jocolino-børnebruseren bliver shampoo nemt skyllet ud, så det ikke løber ned i øjnene. Den høje, CE-mærkede kvalitet og den enkle installation gør også bruseren til forældrenes favorit.

Elementet vand har en magisk tiltrækningskraft på børn. De små leger gerne fantasifuldt med vandet, men når de skal i bad ender det for mange alligevel i diskussioner eller endda tårer, især når shampooen skal skylles ud af håret. Den nuttede, farverige Jocolino-håndbruser passer med sit smalle greb perfekt i små børnehænder og findes i tre design. Takket være kvalitetsmaterialerne og det gode håndværk behøver forældre ikke bekymre sig om skarpe kanter eller løse dele. Ingen gråd eller diskussion – med de forskellige stråletyper passer Jocolino fuldstændig til barnets behov, og hvert brusebad bliver en sjov oplevelse for børn og voksne.

Mere kreativitet og sjov – på brusesafari med Jocolino

Nu bliver det vildt på badeværelset – med den sort/hvide zebra, den beige løve og den grønne krokodille leger poderne sig på safari i badet. De forskellige dyredesign og bevægelige øjne får Jocolino til at minde om legetøj, der automatisk vækker børnenes fantasi og kreativitet. Børnebruseren byder på to forskellige stråletyper, der vælges ved at dreje på grebet: den bløde og målrettede MonoRain-stråle samt den behagelige Rain-stråle.

Takket være en isoleret vandføring bliver bruserens smalle greb ikke varmt, heller ikke ved høje temperaturer eller langvarig brug. Jocolino indeholder QuickClean-teknologien, så kalkrester på dyserne automatisk fjernes, når man skifter stråletype. Den nye børnebruser kan enkelt skrues på alle gængse bruserslanger, og det kan gøres endnu lettere med et enkelt klik ved at installere et koblingssæt på slangen. Det sjove design, de funktionelle stråletyper og den enkle montering gør den børnesikre håndbruser til en ideel bruseledsager i børnefamilien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Det slanke, ergonomiske greb er specielt udviklet til børnehænder. Det bliver ikke varmt, heller ikke ved høje temperaturer eller langvarig brug. Krokodille: Jocolino tager med sine forskellige varianter børnene med på en spændende brusesafari.Med MonoRain skylles shampoo målrettet ud af håret. Den bløde stråle forhindrer, at skummet ender i øjnene.Krokodille, zebra eller løve: Jocolino tager med sine forskellige varianter børnene med på en spændende brusesafari.Krokodille, zebra eller løve: Jocolino tager med sine forskellige varianter børnene med på en spændende brusesafari.Krokodille, zebra eller løve: Jocolino tager med sine forskellige varianter børnene med på en spændende brusesafari.

Send til en kollega

0.125