23948sdkhjf

NKT Fasteners rykker pakkeanlæg tilbage til Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af ITW Construction Products ApS

NKT Fasteners har ligget i Middelfart siden 1899, og siden år 1986 har deres æsker været kendt som de blå æsker. I mange år har pakningen af æsker hos NKT Fasteners ligget i udlandet, men nu er det nok. Pakkeanlægget er kommet tilbage på dansk jord.

Det har længe været et ønske hos NKT Fasteners at flytte pakkeanlægget tilbage til Middelfart. Ikke kun fordi det sætter flere i arbejde internt, men også fordi leadtime bliver væsentligt forkortet. Og netop forkortet leadtime var en af de største faktorer, som spillede ind for beslutningen hos NKT Fasteners. 

”Vores leadtime er forkortet med 2-4 uger. Det er super vigtigt, for det betyder, vi kan levere en bedre service for vores kunder. Nu kan vi reagere langt hurtigere på større ordrer eller reagere hurtigere på efterspurgte sæsonvarer”, nævner vedligeholdelseschef hos ITW Construction Products, Jan Nissen.

Specielt udviklet pakkeanlæg

NKT Fasteners æsker er, som mange ved, helt specielle, og de besidder mange forskellige features, som kan gøre pakningen af æskerne vanskelig. Derfor har NKT Fasteners investeret i et helt nyt pakkeanlæg, som er specielt udviklet til at kunne pakke de kendte blå æsker fra NKT Fasteners.

”Eftersom vores pakker kan åbnes på forskellig vis, så er det med en producents øjne en kompliceret proces at skulle pakke vores æsker. Derfor har vi investeret i nye maskiner, som kan pakke vores komplicerede æsker”, nævner Jan Nissen.

Pakkeanlæg med speciel betydning 

Hos virksomheden i Middelfart har det nye anlæg en helt speciel betydning. For ITW Construction Products egen automatiklærling har været med i processen om at producere det nye anlæg og få det op at køre.

”Det er vigtigt for os, at vores lærlinge lærer en masse, mens de er hos os, og derfor valgte vi, at vores automatiklærling skulle være med i processen”, siger Jan Nissen.

Det nye anlæg i Middelfart har samtidig resulteret i, at ITW Construction Products har ansat 2 nye medarbejdere, som skal stå for anlægget. Udover at pakkeanlægget er rykket til Danmark, så produceres selve æskerne også i Danmark, samt er NKT Fasteners skruer overfladebehandlet i Danmark. På den måde gør det nye anlæg det endnu nemmere at få skruerne hurtigt ned i æskerne.  

”Anlægget er fuldt automatisk og kræver kun en medarbejder ad gangen. Samtidig lever anlægget op til de højeste standarder inden for sikkerhed med fokus på arbejdsmiljø”, nævner Jan Nissen som afslutning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ITW Construction Products ApS

Gl Banegårdsvej 25
5500 Middelfart
Danmark
ITW Construction Products ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094