23948sdkhjf

Digitale tankkort reducerer dieselregningen

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

For byggefirmaet Vognsen & Co er OK’s mobil-tankkort en helt naturlig del af en større transformation.

For at spare tid og få fuldt overblik over køb og kørte kilometer valgte det store, østjyske byggefirma at udskifte deres fysiske tankkort med OK’s mobil-tankkort.

Mobiltelefonen er det sidste, du glemmer
“Det første, du fokuserer på som indkøbschef, er ikke dine tankkort. Det var byggematerialerne,” fortæller Thomas Lykkegaard, indkøbschef hos Vognsen & Co. Men Thomas opdagede hurtigt et stort potentiale dér. 

I dag har alle tømrerne deres tankkort på mobiltelefonen. “Mobiltelefonen glemmer du sgu aldrig,” som Thomas siger med et smil.

Overblik over hver eneste liter
De ca. 70 mobil-tankkort administrerer Vognsen & Co i OK’s digitale selvbetjeningsløsning. De digitale tankkort er koblet til bilerne. På den måde har administratoren altid overblik over alle køb og kørte kilometer — hele dagen, hele døgnet.

Og det fulde overblik har samtidig betydet, at byggefirmaet har sparet på dieselregningen.

Sådan fungerer løsningen
Administration af tankkort kan være tidskrævende. Derfor har vi udviklet OK Mobil-tankkort, så du hurtigt kan tildele tankkort til dine medarbejdere og spare masser af tid på unødig kort-administration. Løsningen er 100% gratis og nem at komme i gang med.

Se hvordan det fungerer i videoen her. 

Vognsen & Co
Byggefirmaet Vognsen & Co, der har over 100 medarbejdere og hovedkontor på Mols, har fokus på innovation og digitalisering, bl.a. med digitale tankkort. Læs hele kundecasen med Vognsen & Co her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078