23948sdkhjf

Wals.dk tilbyder rullegræs i høj kvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Med rullegræs fra Wals.dk er du godt på vej til en pæn, jævn og velplejet plæne som du kan være stolt af.

Står du over for at skulle anlægge en ny have? Eller er du træt af en ujævn eller mos befængt græsplæne? – Så bør du overveje at investere i rullegræs.

Hos Wals.dk  forhandler vi danskproduceret rullegræs i topkvalitet.

Der er mange fordele ved at anvende rullegræs. Det går først og fremmest markant hurtigere med at få etableret en græsplæne. Ydermere kræver det en hel del mindre arbejde at anvende rullegræs, fremfor selv at skulle så, passe og pleje plænen hele sommeren igennem.

Tips og tricks til din nye rullegræsplæne

Med rullegræs fra wals.dk skal du blot være årvågen i plænens første 14 dage. Først skal plænen naturligvis etableres. Herefter anbefaler vi, at du tromler hele plænen igennem. Dette sikrer nemlig, at det nylagte rullegræs kommer helt ned og får kontakt med jordbunden.

I de efterfølgende 14 dage handler det om at vande den nye plæne dagligt. Dette sikrer nemlig at rullegræsset har de bedste forudsætninger for at slå rødder ned i jordbunden.

Når de første 14 dage er gået, er det tid til at finde plæneklipperen frem for første gang. Det er dog vigtigt at du nøjes med at klippe det i 30-40 mm højde. Du må desuden aldrig klippe mere end 1/3 af græsset af, da dette skader plænen langt mere end det gavner.

Friskskåret rullegræs til fornuftige priser

Vi mener ikke at vi kan være andet bekendt, end at tilbyde de bedst mulige produkter til den bedst mulige pris. Dette inkluderer naturligvis også rullegræs. Dermed er du altid sikker på, at når du modtager rillegræs fra Wals.dk, så er det selvfølgelig friskskåret kvalitetsgræs du modtager.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.109