23948sdkhjf

Der sker noget magisk, når man tager kikkerten frem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Food Diagnostics A/S

Kan man fordoble sin opsætning uden at gå på kompromis med en god work-life balance - ja, det kan man faktisk godt.

Erhverv+ (Jysk Fynske Medier) bragte en artikel om vores 5-årige vækststrategi, stategien er udarbejedet med hjælp fra det digitale værktøj fra MakeMyStrategy™.

I 2017 udarbejdede vi en vækststrategi, som havde til hensigt at fordoble omsætningen indenfor 3 år. Målet lykkedes i 2020 med en omsætning på DKK40 mio. og en Gazelle for 3 år i træk.

Det var vigtigt for os, at der i vækstrategien blev sikret en fortsat vækst, men hvor der ikke blev gået på kompromis med en god work-life balance. 

Større vækstpotentiale end forventet 

Hos Food Diagnostics A/S har vi haft vækst hvert år sidenstarten i 2003. Vi bruger MakeMyStrategy™ som strategiværktøj. Ved at følge den røde tråd i værktøjet ”tvinges” du til at tage og vurdere strategivalg.
Vi har en travl hverdag og valgte derfor at dele strategiarbejdet op i 4x4 timers seancer over 3 uger.

Vores strategiske analyse viste at der ervækstmuligheder i alle 4 forretningsområder,og vi opdagede et større vækstpotentiel end forventet og kan derfor nu endnu engang forvente en fordobling af omsætningen.
Vores udbytte er også, at vi har opstillet scenarier for fremtiden og diskuteret potentiale, kompetenceniveauer og personalebehov.

En fordel ved den digitale strategiversion fremfor de andre strategidokumenter, vi har lavet tidligere, er, at det er nemt at være agile, når interne eller eksterne forhold ændrer sig.

Vi arbejder med performance management med tydelige succeskriterier, men for os er detvæsentligt at vækstambitioner går hånd i håndmed work-life balance. Derfor har vi vha. MakeMyStrategy™ lavet opnåelige Must Winbattles og en prioriteret handlingsplan som involverer alle i Food Diagnostics A/S, og som kobler medarbejdernes livssituation, ambitioner, og styrker med Food DiagnosticsA/S vækstpotentiale.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Food Diagnostics A/S

Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Danmark
Food Diagnostics A/S

Send til en kollega

0.422