23948sdkhjf

Lasse Korsholm er ny Technical Advisor hos KeepFocus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Keepfocus A/S

Ind imellem får man en medarbejder, som finder sin naturlige plads i stolen fra første dag. Sådan en er Lasse Korsholm Pedersen.

Lasse startede som Technical Advisor hos KeepFocus d. 10. maj, og har hver dag siden imponeret os med sin store faglige viden og sin evne til hurtigt at sætte sig ind i vores løsninger, produkter og branche. Hans opgave bliver at hjælpe vores kunder, når der er problemer med målere eller datakommunikation, og han er allerede godt i gang.

Hos KeepFocus har vi en oppetid på vores data, der ligger over 99%, og det er noget, vi er stolte af. En af grundene til, at vi har så imponerende en oppetid er, at vi har en smidig og effektiv serviceafdeling, som fikser de problemer, der kommer, på rekordtid. 

Det er nemmere, end det lyder, for hvis der er manglende datakommunikation kan det skyldes flere ting. Det kan være alt fra en defekt måler til problemer med en gateway, så det er vigtigt, at vores servicemedarbejdere er gode til at lytte til kunderne, stille de rigtige spørgsmål og har den nødvendige tekniske viden til at identificere, hvad der skal gøres.

Det er Lasse god til. Han er nyuddannet maskinmester, og han er den type, som gerne vil lære nyt. Det kan vi mærke, for han suger til sig af alt, hvad vi fortæller om målere, OMS-konceptet, datahubs, gateways, radiomoduler, antenner, energioptimering, spild, afkøling osv.

Hvis du får Lasse i røret, når du ringer til vores serviceafdeling, kan du være tryg ved, at du er i gode hænder. Og samtidig er han naturligt venlig og har vundet lotteriet i people skills.

Du får kontakt til vores serviceafdeling på 70 20 19 99.

Du kan også skrive til support@keepfocus.dk   

Læs mere om KeepFocus og vores løsninger på www.keepfocus.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Keepfocus A/S

Vejlsøvej 51, bygning O, 3. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Keepfocus A/S

Send til en kollega

0.094