23948sdkhjf

Sådan opbygges et stærkt erhvervsnetværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Erhvervslivet sover meget sjældent, og der er altid et nyt begreb eller en ny tilgang, man kan lære inden for sit fag for at gøre sig mere bemærket eller skabe større succes.

 Én af disse tilgange, man kan benytte sig af, er, at opbygge et stærkt netværk. Aktive erhvervsfolk er mere eller mindre bekendte med begrebet ‘networking’. Det er et begreb med stor indflydelse på erhvervslivet, og mange stifter nok også bekendtskab med networking online på sociale medieplatforme, hvor man sørger for at gøre sig bemærket blandt andre virksomheder eller medarbejdere fra andre virksomheder.

Men hvad er et stærkt netværk? Og hvordan opbygges det? Det kan du blive klogere på i denne artikel, samt få råd og vejledning til hvordan du opbygger dig eget netværk.

Hvad er et stærkt erhvervsnetværk?
Når man opbygger et netværk, kan dette netværk bestå af medarbejdere fra ens virksomhed, bekendte fra fritidsinteresser og andre mandskaber fra andre sammenhænge. Et netværk består altså af nogle man kender, samt et fælles engagement man er optaget af. 

Når man er en del af et stærkt erhvervsnetværk, er man en del af en omgangskreds der kan hjælpe med sparring inden for et givent emne eller tema, ligesom man selv kan bidrage med sparring. Alle har mulighed for at hjælpe hinanden, og ligeledes kan man modtage hjælp, hvis man har brug for det.

Sådan opbygges et erhvervsnetværk
Et erhvervsnetværk opbygges ikke blot ved at oprette forbindelse på LinkedIn, det kræves at man er ude og networke med andre indenfor samme felt eller engagement. Det er klart, at LinkedIn er et fantastisk sted at starte, men det slutter bestemt ikke her. 

Sørg for aktivt at opsøge konferencer eller receptioner, hvor du kan komme ud og networke fysisk med andre, og dermed har bedre mulighed for at tilføje nye aktører til dit netværk. 

Det bedste råd til opbygning af et erhvervsnetværk
Når man har udset sig en netværksgruppe, man ønsker at være en del af, er det bedste råd for opbygningen af dette netværk, at give det god tid. 

Tid har en afgørende betydning for at opbygge et stærkt erhvervsnetværk, og er man tålmodig længe nok, vil tiden tilsmile dig og dine muligheder for et stærkt netværk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109