23948sdkhjf

 Innovativt samarbejde sparer 2.400 arbejdstimer i ZÜBLIN

| Medlemsnyhed | Indrykket af ZÜBLIN A/S

Læs innovationsmagasinet ForeSite og få de nyeste internationale trends

Innovationsmagasinet ForeSite har ikke kun fokus på innovative tekniske løsninger i den europæiske byggebranche. I den seneste udgave fremhæves ZÜBLINs danske medarbejder Lisbet Qvist for sin innovative ledelsesstil.

Som leder har Lisbet Qvist en moderne stil, der vinder frem i Danmark. Det inkluderer evnen til at kombinere arbejde og familieliv samt en anerkendende holdning til medarbejderne – for eksempel gennem god feedback og en positiv fejlkultur, lyder det i ForeSite.

Selvom Lisbet Qvist ikke er bleg for at træde i karakter og tage konfrontationer, så er det ikke dér, hun ser den største styrke som leder. ”En god leder er ikke dén, der råber højest. Styrken ligger i at være afbalanceret, hvile i sig selv og turde tage de vigtige beslutninger”, forklarer Lisbet Qvist.

I ForeSite kan du læse om, hvordan Lisbet Qvist og hendes team har arbejdet sammen med startupvirksomheden Manawell Technologies om projektet BuildDojo. En central del af projektet har sparet ZÜBLINs entrepriseledere op mod 20 minutter dagligt, som de tidligere skulle bruge på at sammenkøre excelark. Den opgave foregår nu automatisk via BuildDojo. Regner man det sammen, er det det 2.400 arbejdstimer i Carlsberg Byen, der er frigivet til andet arbejde. Et tankevækkende højt tal, der da også har fanget STRABAG koncernens innovations- og digitaliseringsdivisions opmærksomhed.

Du kan læse hele artiklen på innovation.strabag.com eller få en fysisk udgave af magasinet ved at kontakte ZÜBLIN.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ZÜBLIN A/S

Hovedkontor:
Hæstvej 46D
8380 Trige
Danmark
ZÜBLIN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078