23948sdkhjf

Med denne nyhed kan du skabe tryghed i hjemmet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Vi er dansk forhandler af den intelligente og trådløse røgalarm fra franske Nexelec. Sammen med CleverHouse kan du skabe tryghed med røgdetektoren samtidigt med at skabe overblik og kontrollere indeklimaets kvalitet.

2-i-1 løsning
INSAFE+ Origin indeholder en indendørs luftkvalitetsmonitor som består af en sensor til måling af omgivelsestemperatur og en luftfugtighedssensor, hvilket giver dig en 2-i-1 løsning med røgdetektoren. Baseret på dens Edge Computing-arkitektur og indbyggede IZIAIR-algoritme beregner sensorerne dit indeklimas kvalitet for at hjælpe dig til et bedre.

Tilkobling af CleverHouse
Ved at benytte IOT netværket Sigfox, sammen med vores app CleverHouse, kan du tilkoble flere INSAFE+ Origin, hvilket betyder du kan have sensorer placeres i sommerhuset eller på båden, mens du hjemmefra kan overvåge lokationerne. Du vil også modtage en alarm på din smartphone, hvis der opstår brand i sommerhuset, mens du opholder dig hjemme. Derved kan du hurtigt tilkalde brandvæsnet, selvom du ikke er til stede.

Der behøves ingen ekstra komponenter til styring af INSAFE+ Origin, da dette kan fungere som stand-alone produkt sammen med vores CleverHouse vha. IOT netværket Sigfox. Installationen er derfor nem og hurtig, da det hele sker trådløst. Der er op til 10 års batterilevetid på produktet, eftersom kommunikationen bruger meget lidt strøm, da datamængderne som sendes, er små.

Skab overblik og kontrollér over stor afstand
INSAFE+ Origin er også optimal til anvendelse i erhvervslivet, når f.eks. en virksomhed har bygninger på forskellige lokationer, eller en stor kontorbygning består af mange etager. Herved kan den teknisk ansvarlige person hurtigt modtage data og alarmer på sin mobile enhed eller computer fra de adskillige lokationer og rum.

Vil du gerne vide mere omkring INSAFE+ Origin, så se produktet på vores webshop: LINK


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

Hos SoftControl hjælper vi vores kunder til en bæredygtig omstilling ved at støtte op om følgende af FNs Verdensmål.

Send til en kollega

0.078