23948sdkhjf

RTE A/S bygger nyt lager til en af Nordens bedste e-butikker

| Medlemsnyhed | Indrykket af RTE - Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

I Nørresundby er RTE A/S i fuld gang med at bygge et lager, kontor og showroom til internetvirksomheden Coolshop på ikke mindre end 22.000 kvadratmeter.

Coolshop.dk blev startet af brødrene Mark og Mike. De startede virksomheden hjemme i deres garage, men Coolshop tog hurtig form og siden da, har der hos internetvirksomheden været i vækst og fremdrift – faktisk så meget, at de nu er brug for mere plads - meget mere plads!

Derfor har vi fornøjelsen af at opføre et kombineret lager, kontor og showroom i Nørresundby på hele 22.000 kvadratmeter. Bygningen, som bliver ikke mindre end 300 meter lang, skal stå færdig først i det nye år, og der er lige nu ved at blive monteret betonelementer fra Give elementfabrik.

Der er blevet kørt hele 41.000 tons muldjord bort, hvilket svarer til 1200 stk. transporter med lastbil. Til installationerne går der 6 km elkabler, 8 km afløbsledninger og 4 km sprinklerør. Til arealet omkring bygningen, hvor der blandt andet skal være parkeringsplads, skal der bruges 750.000 stk. belægningssten.

”Hos Coolshop glæder man sig til udvidelsen og til at kunne levere endnu flere varer til kunderne - og vi glæder os til at hjælpe dem med meget mere plads” siger Richard Thomsen, Salgschef hos RTE A/S.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RTE - Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

Håndværkervej 16
9700 Brønderslev
Danmark
RTE - Richardt Thomsen Erhvervsbyg  A/S

Send til en kollega

0.094