23948sdkhjf

Jackon Thermomur sparede 14 byggedage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jackon Danmark A/S

Tid er penge. Der er god fornuft i at gentænke de faste arbejdsgange. Jackon Thermomur® er et byggesystem som består af forskallingselementer i Jackopor ekspanderet polystyren (EPS), som stables op som byggeklodser og fyldes med beton i kernen.

Jackon Thermomur® er et unikt byggesystem til opbygning af boligbyggeri, garager, sommerhuse og pools. Blokkene er lette at montere for håndværkeren, og man kan bygge uanset, om det regner, sner eller er frostvejr. Dette sikrer en forudsigelig byggeproces både tidsmæssigt og økonomisk. Tungeste standard element vejer 3 kg. Den enkle montering og den lave vægt gør, at arbejdet er hurtigere og lettere end ved traditionelt byggeri.

Produktionstiden blev reduceret markant, da Nordisk Beton begyndte at bruge Jackon Thermomur.

”Thermomur-systemet er utroligt nemt at arbejde med. Nu kan jeg opsætte væggene på fem arbejdsdage, hvor det med andre produkter ville tage op til tre uger. Så det gør virkelig en forskel,” siger Jens Rasmussen, direktør i Nordisk Beton.

"Jeg kan levere det samme produkt på den halve tid. Så det vil jeg anbefale til enhver, da det både sparer tid og penge.”

Læs om oplevelsen til Nordisk Beton her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jackon Danmark A/S

Lundagervej 20
8722 Hedensted
Danmark
Jackon Danmark A/S

Billeder & videoer

Støbning av Thermomur

Send til en kollega

0.127