23948sdkhjf

Vokseværk: Første spadestik til nyt hovedkvarter i Silkeborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Første spadestik til et nyt og større Silkeborg-domicil for Henning Mortensen a/s og søsterselskabet HM-Ventilation a/s blev taget onsdag den 9. juni 2021.

Teknikentreprenøren Henning Mortensen a/s og søsterselskabet HM-Ventilation a/s tog for nyligt første spadestik til et spritnyt og større domicil på Lillehøjvej i Silkeborg. Den væsentligste årsag til opførelsen af nyt hovedkvarter er de seneste års vækst, som har betydet, at virksomhederne har fået pladsmangel i de nuværende lokaler på Stagehøjvej.

Nyt domicil med flere formål
»Vores nye domicil skal først og fremmest skabe de bedste og mest velfungerende rammer for vores medarbejdere og virksomhedens fremtidige udvikling«, fortæller adm. direktør Hans Mortensen.

Han fortsætter:
»Samtidig skal vores nye hus fungere som et showroom, hvor vores kunder kan se alle de nyeste tekniske løsninger inden for blandt andet el, vvs og indeklima, som vi arbejder med til daglig«.

Bygger så grønt som muligt
Det nye domicil placeres på en 16.000 kvadratmeter stor grund og fordeles mellem 2400 kvadratmeter kontor og værksted samt et 700 kvadratmeter stort lager. Bygningen skal huse alle Silkeborg-baserede medarbejdere fra Henning Mortensen a/s og søsterselskabet HM-Ventilation a/s.

»For at begrænse vores klimaaftryk mest muligt bliver vores bygning udstyret med en række energieffektive tekniske løsninger – blandt andet solceller, varmepumper og intelligent bygningsstyring«, siger adm. direktør Hans Mortensen.

Domicilet i Silkeborg skal stå færdigt til indflytning i foråret 2022.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Billeder & videoer

Første spadestik hos Henning Mortensen a/s

Send til en kollega

0.235