23948sdkhjf

Udstillerne glæder sig til hi

| Medlemsnyhed | Indrykket af hi Tech & Industry Scandinavia

Dansk erhvervsliv kan igen mødes fagligt og personligt på messer - og messens udstillere glæder sig til at møde kunder og samarbejdspartnere face-to-face.

"Vi er så klar til at gå på messe - og hvis du spørger os om vi glæder os til at møde vores kunder og samarbejdspartnere igen – så er svaret JA" – siger direktør Jens Iversen fra iversen trading aps Trading i Brabrand.

"Vi har været ”lukket inde” i mere end et år og vi har så mange spændende ting at vise frem og så mange budskaber som vi gerne vil ud med. Vi medbringer et bredt udsnit fra vores produktprogram inden for flow-behandling, blandt andet ventiler med styring, pumper i mange konfigurationer og instrumenteringsudstyr. Vores teknikere brænder som altid for at dele ud af deres viden og du kan nemt finde os i hal M på stand 9578, hvor der helt sikkert vil være fuld fart på og god stemning – vi håber på at mange vil kigge forbi og se hvad vi kan tilbyde.

TRYGTMCH PÅ MESSER
Genåbningsplanen med lempelser af coronarestriktionerne har også positiv betydning for hi Tech & Industry Scandinavia i MCH Messecenter Herning.

Lempelserne betyder, at messen kan gennemføres under stort set normale vilkår.

Der er ikke længere krav om mundbind, og der er til september/oktober heller ikke krav om coronapas for messer, møder og konferencer, der alle kan gennemføres uden arealkrav og uden en øvre grænse for antal deltagere.

Vi vil med TrygtMCH fortsat sikre, at et besøg på messen foregår i trygge rammer, og at alle anbefalinger og krav fra sundhedsmyndighederne efterleves fuldt ud.

På godt gensyn til hi Tech & Industry Scandinavia i MCH.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
hi Tech & Industry Scandinavia

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
hi Tech & Industry Scandinavia

Send til en kollega

0.11