23948sdkhjf

Nyt butikskoncept med flotte gulve og kreativitet i fokus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Panduros nye butikskoncept bringer stilfulde gulve og kreativitet i forgrunden.

Virksomheden Panduro har været populær blandt hobbyentusiaster i næsten tres år. For at gøre sortimentet mere tilgængeligt for børn har de nu åbnet deres allerførste Pando-butik. Butikken giver både privatpersoner og børnehaver mulighed for at komme ind og prøve forskellige produkter og legetøj.

Målet med Pando er at give plads til børns kreativitet samt at tilbyde en detailoplevelse, der overgår det sædvanlige. For at lykkes med dette har Scandinavian Retail Center i tæt samarbejde med Panduro skabt et butikskoncept, som giver fantasi og nysgerrighed frit spil. De valgte at installere Altro Ensemble luksusvinylfliser (LVT'er) med træeffekt. Disse giver høj designfrihed, er ridsefaste og har trinstøjsisoleringen på 15 dB og ekstra komfort under fødderne.

Panduros forretningsmodel er baseret på at lave ting selv. Pando bygger videre på denne tankegang og tilskynder til, at børn og voksne skal have mulighed for at komme tæt på produkterne på en anden måde, end det er muligt i en almindelig legetøjsbutik. For at matche butikkens sans for natur og kreativitet valgte de at installere Altro Ensemble i trædesign. Altro Ensemble er et eksklusivt LVT-gulv, der er velegnet til en lang række miljøer, hvor funktionelt design er i fokus.

”Panduro havde identificeret en mangel på markedet - der var ikke nok kreativitet målrettet børn. Derfor kom de til os og ønskede hjælp til at skabe et koncept. Når vi bygger butikskoncepter i dag, er oplevelsen afgørende. Det er ikke nok bare at præsentere produkter længere, der skal tilbydes mere. Derfor kom vi på ideen om at skabe en lille kreativ workshop, hvor børn kan komme ind med deres børnehave eller forældre og teste Pandos sortiment. Derudover kan personalet arrangere og lede workshops, så det er en overflade, der er let at tilpasse, afhængigt behovene.” - Annika Rabe, Senior Retail Consultant, Scandinavian Retail Center.

”Det var vigtigt at finde et gulv, der matchede vores vision og den fornemmelse, vi ønskede at formidle, og det synes jeg, vi fandt med Altro Ensemble. Vi er glade for slutresultatet, hvad angår gulvets udseende og design, og vi har hørt, at Panduros personale synes, at gulvet er af god kvalitet og behageligt at gå på. ” - Annika Rabe, Senior Retail Consulter, Scandinavian Retail Center.

Altro Ensemble er et modulært gulvsystem, som giver dig fuld frihed til at designe fantastiske gulve til indendørs områder. Fra farveblokke til geometriske mønstre sætter kun fantasien grænser. Altro Ensemble har en lydreduktion på 15 dB og tilføjet komfort under fødderne, hvilket gør det perfekt til gæsteområdet i hoteller, herunder foyerer og receptionsområder, restauranter og caféer, spiseområder, detailhandel, kontorer og studenterboliger - ethvert miljø, hvor design er væsentligt. Med fire modulstørrelser kan man mixe og matche, så der skabes unikke mønstre ved hjælp af farve og design. For lidt inspiration til design kan du se vores mønstergalleri. Kombiner med Altro Whiterock Satins FR for et helt unikt interiør.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.11