23948sdkhjf

Installationsvirksomhed udvider partnerkredsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Afdelingschef Thomas Munk Olsen er ny partner hos Henning Mortensen Silkeborg a/s. Som medejer skal han være med til at sikre virksomhedens fortsatte positive udvikling.

Installationsvirksomheden Henning Mortensen Silkeborg a/s har udvidet partnerkredsen og inviteret et nyt medlem ind som medejer. Den nye partner er afdelingschef Thomas Munk Olsen, der i starten af 2017 blev ansat til at opbygge en komplet sikringsafdeling fra bunden.

Et stærkere partnerteam
»Thomas er dygtig, flittig og vellidt. Han har bidraget væsentligt til vores succes de seneste år. Det er på den baggrund, at han er blevet tilbudt at blive medejer. For os er det en stor glæde at byde ham velkommen i ejerkredsen«, siger adm. direktør Hans Mortensen og tilføjer:

»Thomas er kulturbærer og repræsenterer kompetencer inden for både ledelse og sikring, som er vigtige for vores forretning. Med Thomas står vi med et endnu stærkere partnerteam. Jeg tror på, at den bedste vej til sikre fortsat positiv udvikling og vækst er at dele ejerskabet og ansvaret ud på flere hænder«.

Fed udviklingsrejse skal fortsætte
Til dagligt arbejder Thomas Munk Olsen som afdelingschef med fast base i Aarhus, hvor han har det overordnede ansvar for både sikringsafdelingen og den århusianske afdeling på Søren Frichs Vej i Aarhus C.

At træde ind i partnerkredsen er et naturligt næste skridt i karrieren for Thomas Munk Olsen.

»Det har været fedt at være en del af den udviklingsrejse, som virksomheden har været på de seneste fire år. Vi har for alvor fået fodfæste som teknikentreprenør, hvor vi lander store og komplekse teknikentrepriser i hele landet. Og alene i antal medarbejdere har vi haft en vækst på over 100 %«, fortæller Thomas Munk Olsen. Han slutter:

»Jeg tror på, at vi har fat i noget rigtigt med den position, som vi har fået bygget op omkring vores tekniske kompetencer. Som medejer glæder jeg mig til at blive en endnu større del af den fortsatte rejse«.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.093