23948sdkhjf

JFP opfører to byggerier ved siden af hinanden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP opfører i joint venture med Max Bögl 131 familieboliger i Tingbjerg ved Brønshøj. På nabogrunden opfører JFP ligeså Eilersmindes Plejehjem. Begge byggerier har JFP været med til at udvikle.

Boligerne på Store Torv i Tingbjerg består af et U-formet byggeri i 4 etager samt to punkthuse. Boligerne opføres for Innovater og kræver fjernelse af store jordmængder. Samlet skal der fjernes 40.000 tons svarende til ca. 1.100 lastbiler hvoraf cirka halvdelen nu er fjernet.

Byggepladshegn malet af børn og unge
Der er etableret et udvidet samarbejdet med lokalområdet under opførelsen og bl.a. aftalt, at nogle af områdets unge får mulighed for lommepengejobs under byggeriet. Områdets børnehaver og skoler har ligeledes været med til at male byggepladshegnet og er nu i gang med at udsmykke det med flotte tegninger.

Læs også: JFP og Innovater er delegeret bygherre på Eilersmindes Plejehjem

Fornyelse af området
Boligerne på Store Torv tegnes af ERIK Arkitekter. Projektet udgør samlet ca. 11.400 m² bolig, 1.200 m² erhverv plus et overdækket parkeringsareal. Projektet er en del af en omfattende byfornyelse i området, som både indeholder renoveringer af den eksisterende boligmasse, opgradering af de fælles udearealer og opførelse af over 1.000 nye boliger. Der er netop modtaget byggetilladelse på etape 2, som igangsættes efter sommerferien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Boliger Store Torv, Eilersmindes Plejehjem, Familieboliger, Boligprojekt, JFP, Innovater, ERIK arkitekter

Send til en kollega

0.079