23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rammeaftale fastholder lokale lærlinge

Skou Gruppen har vundet en firårig rammeaftale med Albertslund Kommunen, som omhandler tømrer- og snedkerarbejde på kommunens ejendomme.

Skou Gruppen har for nyligt gennemført et stort renoveringsprojekt i Albertslund Vest med brug af lokale lærlinge. Disse lærlinge kan nu forsætte på opgaver inden for rammeaftalen.

Det er første gang, Skou Gruppen indgår en rammeaftale med Albertslund Kommune, forklarer Jesper Nicolaisen, der er salgschef hos Skou Gruppen. I forvejen har Skou Gruppen rammeaftaler med 10 kommuner i hovedstadsområdet, og Jesper Nicolaisen ser frem til at etablere endnu et godt samarbejde.

”Man har mulighed for at opbygge en rigtig god relation, når man arbejder sammen over længere tid. Vores folk lærer områdets bygninger og kommunens personale at kende, og de arbejder derfor hurtigt og effektivt uanset opgaven. For at være en god samarbejdspartner for Albertslund Kommune skal vi være fleksible og løsningsorienterede, og vi skal levere et godt resultat hver gang,” siger han.

Skou Gruppen bruger lokale lærlinge
Da rammeaftalen blev indgået, havde Skou Gruppen netop afsluttet et stort renoveringsprojekt i Albertslund Vest, forklarer Jesper Nicolaisen, en totalrenovering af 200 almene kædehuse. Opgaven bestod i tømrer-, murer-, køkken-, el- og gasbetonarbejde, og der var op til 40 håndværkere på byggepladsen hver dag heriblandt flere lokale tømrerlærlinge. Dem kan Skou Gruppen nu fastholde med den nye rammeaftale.

”Vi ville jo rigtig gerne have, at lærlingene forsætter hos os, og kommunen er selvfølgelig optaget af, at der er lærepladser nok til alle. Derfor er det god timing og glædeligt for alle parter, at vi indgår den her aftale, netop som renoveringen af kædehusene i Albertslund Vest er afsluttet,” siger Jesper Nicolaisen.

Faste opgaver til Hans Sode og hans team
Skou Gruppen blev nummer ét i licitationen og varetager vedligeholdelse og reparation på halvdelen af kommunens ejendomme. En anden entreprenør blev nummer to, og de varetager den anden halvdel.

I dagligdagen er det byggeleder Hans Sode, der står for Skou Gruppens opgaver i Albertslund. Han kommer til at lede gruppen af medarbejdere, der er dedikeret til rammeaftalen. Her vil de lokale lærlingene være med. Det vil være daglige ad hoc-opgaver som reparation af en ødelagt dør på en skole eller en smadret rude. Det kan også være mere omfattende bygge- og renoveringsprojekter. Ved projekter, der overskrider tærskelværdien, byder Skou Gruppen sammen med den anden entreprenør på opgaven.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Jesper Nicolaisen
Salgschef, partner
+45 28960002 jni@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.062