23948sdkhjf

Strandboxen: Nye udstillingscontainere til Brøndby Kommune

| Medlemsnyhed | Indrykket af DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Til Brøndby Kommune har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret et sæt specialbyggede udstillingscontainere baseret på 20 fods ISO containere. Løsningen er døbt “Strandboxen”.

De to specialbyggede containere, der tilsammen danner “Strandboxen” byder kommunens borgere velkommen og informerer om projektet “Fremtidens Brøndby Strand” . Her kan besøgende således blive klogere både på Brøndby Strands historie – og på den udvikling, der venter for fremtidens Brøndby Strand.Udviklingsprocessen i  projektet “Fremtidens Brøndby Strand” strækker sig over de næste tyve år, hvor både de fysiske og sociale rammer for bydelen forandres og udvikles.

Den specialbyggede løsning er baseret på  to standard ISO containere, begge malet i en "Brøndby gul" farve. I den ene udstillingscontainer er alle sider fjernet og erstattet med store glaspartier samt et dørparti i den ene gavl. Den anden container er en sidedørscontainer, som gemmer en fuld glasfront bag sidedørene.

Hos DC-Supply A/S - Danish Container Supply er vi eksperter inden for specialbyggede containere, også til udstillinger og events. Se mere om løsningen til Brøndby Kommune på vores hjemmeside her:
https://www.dc-supply.dk/strandboxen-udstillingscontainere-til-broendby-kommune/ - og kontakt gerne vores erfarne salgsteam, hvis du ønsker mere information om de mange muligheder med specialbyggede udstillingscontainere.

Ring til os allerede i dag på +45 70231380 eller skriv til os på info@dc-supply.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Danmark
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Billeder & videoer

nullStrandboxen: Nye udstillingscontainere til Brøndby Kommune

Send til en kollega

0.094