23948sdkhjf

Indstøbning af miniaturestik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Dispensering med høj præcision giver en komplet procespålidelighed

 

Miniature konnektorer skal være absolut pålidelige og have sikre kontakter. To-komponent potteforbindelser såsom PU, epoxy eller silikone er særligt velegnede til at potte miniaturestik. Disse forbindelser er særligt imponerende på grund af deres brede anvendelsesområde.

Øget miniaturisering af ydeevneelektronik og forbedrede sensorteknologier øger kravene til dispenseringsudstyr, dvs. med hensyn til gentagelig dispensering af selv meget små mængder: Der kræves oftest korte cyklustider med maksimal præcision. Preeflow dispensere er designet til dispensering af tryk på op til 40 bar - flow med større volumen kan derfor implementeres med pålidelighed i processen.

Den mindste doseringsmængde til indstøbning af miniaturestik

preeflow eco-DUO dispensere bruges til at potte miniature konnektorer. Afhængigt af størrelsen er de egnede til små mængder fra 5 µl til større volumenstrømme på op til 32 ml / min. Perfekt matchede komponenter i dispenserne sikrer en maksimal kemikaliebestandighed. Præcis styring fra EC200-DUO-styreenheden afslutter potteprocessen.

Takket være den excentriske skrueteknologi, som preeflow produkterne er baseret på, garanteres repeterbar, præcis og procespålidelig dosering. Især i 2-komponent applikationer sikrer denne teknologi kontinuerlig volumetrisk blanding af de to komponenter. Dette er vigtigt, fordi de blandingsforhold, der er specificeret af klæbeproducenten, løbende skal opretholdes for at sikre nøjagtig hærdning.

Dispenserne dækker en bred vifte af applikationer

Dispenserne bruges i forskellige anvendelsesområder: Et typisk eksempel er potting af stik/konnektorer i bilsektoren. Applikationsområdet i motorrummet har ekstreme krav til tæthed, olie og temperaturmodstand. Indtrængning af fugt skal også forhindres. En nøjagtig påfyldningsmængde i potteprocessen er absolut nødvendig for at garantere en korrekt forsegling.

Men også inden for mange andre områder fra forbrugerelektronik til medicinsk udstyr og komponenter, hvor sensorer skal beskyttes mod miljøpåvirkninger, kemikalier, høje temperaturer eller endda olie og benzin, kræves perfekt nøjagtige potteresultater: For en betydelig gevinst i procespålidelighed og kvalitet. Og yderligere omkostninger reduceres ved gentagelig potting uden at spilde materiale.

 Vil du vide mere om vores udstyr til indstøbning mm.? Så kontakt os gerne på info@scanmaster.dk eller ring til os på 4582 8090. 

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

Psssst! Har du set vores nyudviklede dispenseringssystem? 100% dansk design - den ultimative maskine! Se videoen her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093