23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VVS-serviceleder med fokus på boligbyg

Kenneth Birkemose Guldhammer er startet som VVS-serviceleder i Henning Mortensen a/s’ boligbyg-afdeling i Silkeborg.

Efter et par år hos Wavin Group, hvor han beskæftigede sig med blandt andet rådgivning, produktundervisning og produktudvikling, er Kenneth Birkemose Guldhammer vendt tilbage til Henning Mortensen a/s som VVS-serviceleder i boligbyg-afdeling.

Ikke helt nye græsgange
Kenneth Birkemose Guldhammer har knap 20 års erfaring i VVS-branchen. I perioden 2005-2019 var han først lærling og siden ansat som VVS- og energimontør hos Henning Mortensen a/s.

»Selv om jeg kun har været væk to år, så har virksomheden udviklet sig meget siden sidst, jeg var her«, fortæller Kenneth Birkemose Guldhammer.

For ham er det attraktivt at blive en del af en virksomhed i vækst med både vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler under samme tag.

»Som Henning Mortensen a/s ser ud nu, er der rigtig gode muligheder for faglig udvikling og videndeling på tværs af kompetencer. Det betyder, at vi kan give kunderne den bedste rådgivning og de mest optimale tekniske løsninger – og det er meget motiverende for mig«, siger Kenneth Birkemose Guldhammer.

Glad for at være tilbage
Henning Mortensen a/s står hvert år i spidsen for vvs-, el- og blik-arbejde i forbindelse med opførelsen af mere end 200 huse og boligbyggerier for en række forskellige byggefirmaer.

Som VVS-serviceleder inden for boligbyg skal Kenneth Birkemose Guldhammer sikre, at boligbyggerierne kører optimalt og i tæt dialog med både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Arbejdsopgaverne spænder over ledelse af medarbejdere, kundekontakt, rådgivning og tilbudsberegning.

»Jeg er meget tilfreds med at være tilbage blandt de mange kollegaer, som jeg kender rigtig godt fra tidligere – og ikke mindst udfordringerne og alsidigheden, som mit nye job indeholder«, slutter Kenneth Birkemose Guldhammer.

Mere om VVS-installationer og boligbyggerier? Så kontakt:
Kenneth Birkemose Guldhammer
E-mail: kbg@henning-mortensen.dk
Telefon: 22 72 44 33

Læs mere om Henning Mortensen a/s på www.henning-mortensen.dk

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.042