23948sdkhjf

Tofarvet vejbelægning giver større trafiksikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Overfladebelægning

Belægningen på kommunale veje skal opfylde mange krav, lige fra slidstyrke til det æstetiske – og trafiksikkerhed. I Kolding har DOB udlagt en vejbelægning i to farver, der giver overblik og hjælper trafikanterne med at blive i den rigtige vejbane.

Tekst af Karina Daivds  - kdmarketingsupport.dk 

Ny overfladebelægning øger trafiksikkerheden
En kombination af tofarvede belægninger og en ru, skridsikker overflade giver trafikanter på både to og fire hjul bedre vejgreb og overblik, så de bliver i den rigtige side, selvom vejen er smal. Det giver større trafiksikkerhed, og det er derfor netop den type overfladebelægning, Kolding Kommune har valgt til en ny landevej ved Almind.

Sikker og klimavenlig løsning
Overfladebelægningen fra Dansk Overfladebelægning (DOB) består af 5/8 mm granit i to forskellige farver, med en farve i hvert kørespor, så trafikanterne nemt kan holde sig i den rigtige side. Granitten giver udover et godt vejgreb også et flot æstetisk udtryk. Som ekstra miljømæssig gevinst bruger DOB kun miljøvenlige bindemidler, enten vandbaserede eller fiskeolie, der giver en effektiv forsegling af overfladen.

Fremtidens veje er klimavenlige
”Vi er meget tilfredse med løsningen fra DOB”, fortæller vejingeniør Rasmus Bonde fra Kolding Kommune. ”Vi har i høj grad fået værdi for pengene, for vi har fået en god, stærk, trafiksikker og klimavenlig vej til en fair pris. Det her bliver fremtidens veje,” konkluderer han.

Erfaring og teknologi gør forskellen
DOB har i over 40 år sørget for trafiksikre hovedveje, landeveje og private veje, stier og pladser i både Danmark og de øvrige nordiske lande i form af professionelt udførte kvalitetsbelægninger. DOB råder over en alsidig og moderne maskinpark og anlægger årligt over 1 million kvadratmeter belægninger. Det giver trygge trafikanter og ikke mindst; masser af tilfredse kunder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Overfladebelægning

Rugårdsvej 206
5464 Brenderup Fyn
Danmark
Dansk Overfladebelægning

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094