23948sdkhjf

V. Brøndum A/S udstiller på hi Tech & Industry Scandinavia

| Medlemsnyhed | Indrykket af V. Brøndum A/S

Efter halvandet års messepause som følge af pandemien, ser vi nu frem til igen at komme ud og møde nuværende og potentielle kunder og andre samarbejdspartnere, når vi 5. - 7. oktober 2021 deltager i HI Messen i Messecenter Herning.

Vi medbringer et udvalg af vore støvsugere og øvrige rengøringsmaskiner med særligt fokus på industrien. Herunder bl.a. de alsidige Ghibli Power WD 36 P og WD 50  P støvsugere til våd- og tørsugning, som er blevet opgraderet med et nyt filtersystem med M-klasse filter. Fra Ghibli medbringer vi ligeledes et par af vore mest populære gulvvaskemaskiner, Freccia 15 og Freccia 30 - begge batteridrevne.

Selvfølgelig har vi også en række repræsentanter af vore egne RONDA industristøvsugere med på HI Messen. Herunder bl.a. den helt nye RONDA Safe Change støvsuger i klasse H, som er en lille, bærbar støvsuger til sundhedsfarligt støv. I RONDA Safe Change er HEPA filter og opsamlingsbeholder én integreret enhed, der bortskaffes samlet efter brug, så det sundhedsskadelige støv holdes fuldstændig indkapslet.

Find os på stand H 6116 og få en snak med en af vore salgskonsulenter. Vi er altid klar til at give vores bud på en løsning specielt til din virksomhed.

Medlemsnyhed

Indrykket af
V. Brøndum A/S

Sadolinsvej 14
8600 Silkeborg
Danmark
V. Brøndum A/S

Send til en kollega

0.111