23948sdkhjf

Oplev luksusdesign til badet til 3daysofdesign

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Opdag en række designkollektioner fra Hansgrohes designbrand AXOR til 3daysofdesign den 16.-18. september i København.

Den 16.-18. september kan 3daysofdesign opleves i hele København. På designeventet kan man møde nogle af de største mærker inden for livsstil, indretning og design, herunder AXOR, der præsenterer sine luksuriøse badeværelseskollektioner hos The Audo i Nordhavn. Oplev design i verdensklasse, bl.a. i form af AXORs seneste samarbejde med Barber Osgerby – AXOR One.

The Audo – den perfekte lokation

AXOR inviterer under 3daysofdesign indenfor på værelse 1 hos The Audo, Århusgade 130, 2150 Nordhavn. Ud over restaurant, café, event spaces m.m. indeholder The Audo ti hotelværelser, alle forskellige og alle indrettet med produkter fra AXOR. 

Oplev nyheden AXOR One

En af AXORs nye kollektioner, AXOR One, kan opleves til 3daysofdesign. Kollektionen er udviklet i samarbejde med de britiske designere Edward Barber og Jay Osgerby og består af elegante arketyper til håndvask, badekar og bruser, der præges af et holistisk designsprog med slanke silhuetter, glatte overflader, bløde rundinger og afbalancerede proportioner.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Oplev AXOR på The Audo i KøbenhavnOplev AXOR på The Audo i KøbenhavnOplev design i verdensklasse, bl.a. i form af AXORs seneste samarbejde med Barber Osgerby – AXOR One.Oplev den nye AXOR One i mat sort til 3daysofdesignOplev den nye AXOR One i mat sort til 3daysofdesign

Send til en kollega

0.094