23948sdkhjf

Find den perfekte vikar til byggeprojekter i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når man planlægger og udfører et byggeprojekt, så kræver det et omfattende antal af kompetente personer, der repræsenterer en bred vifte af fagområder.

Derfor er det ikke altid garanteret, at de førende projektledere kan sørge for, at det team, som skal udføre byggeprojektet, har en person fra alle de påkrævede fagområder. Skulle man derfor pludselig befinde sig i en situation, hvor der er presserende brug for en smed eller svejser, så kan man gennem et vikarbureau, hurtigt finde arbejdskraft inden for netop det fagområde.

Sådan finder du en vikar 
Fordi Odense er en by i konstant udvikling, så oplever man en høj koncentration af byggeri. Det kan være med henblik på at husere de mange nye studerende, som flytter til byen, hvilket gøres ved at bygge flere studieboliger. Derfor er efterspørgslen på arbejdskraft, som kan bruge hænderne også stor, hvorfor man som byggeansvarlig kan få akut brug for arbejdskraft. Her kan man med fordel henvende sig hos et vikarbureau. Hos vikarbureau Odense tilbydes der eksempelvis en bred vifte af kompetencer og fagområder med henblik på byggeprojekter. 

Forskellige former for ansættelse 
Når man benytter sig af et vikarbureau, og finder den rette kandidat til jobbet, så skal der efterfølgende udarbejdes et ansættelsesforløb for den pågældende vikar. Her kan man lave forskellige typer for samarbejde, navnligt mandskabsleje, et Try & Hire forløb samt rekruttering. Ved at benytte sig af mandskabsleje får virksomheden en fleksibel vikarløsning, hvorved at er muligt at bestille og hjemsende et mandskab efter aftale. Dette muliggør, at den byggeansvarlige kan få et bemandet skiftehold samt være sikker på at kunne varetage et vigtigt projekt. 

Et Try & Hire forløb er derimod en ordning, der fungerer som en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse. Forløbet giver virksomheden mulighed for at se en potentiel medarbejder an, inden vedkommende præsenteres for en fast ansættelseskontrakt. Det giver ligeledes kandidaten mulighed for at opleve den ansættende virksomhed og arbejdsmiljøet. Typisk aftales en prøveperiode, hvor kandidaten bliver vurderet, og når denne prøveperiode er slut, kan virksomheden beslutte sig for, om at de ønsker at ansætte vedkommende. 

Fordele ved et vikarbureau 
Udover at tilbyde arbejdskraft til byggeprojekter, så hjælper et vikarbureau også med at nedkæmpe arbejdsløsheden, da det ofte er ledige som hjælpes i job herigennem. Er man eksempelvis færdigudlært som murer, men er ikke lykkedes med at finde et sted, hvor man kunne komme i lære, så kan et vikarbureau fungerer som en midlertidig løsning. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094