23948sdkhjf

En milepæl for et godt indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemair A/S

Ny generation af ventilationsaggregater med et lavt energiforbrug fra Systemair: Den nye generation af Topvex ventilationsaggregater med rotorveksler er resultatet af et konsekvent fokus på energioptimering og bæredygtighed fra vores ingeniører.

Den nye Topvex generation tilbyder et udvidet sortiment af ventilationsaggregater, som er virkelig kompakte og effektive. På trods af den kompakte størrelse afsætter Topvex aggregaterne kun et minimalt klimaaftryk. Derfor er der kun fordele ved de nye aggregaters størrelse og det store udvalg at vælge imellem for rådgivende ingeniører og installatører.

Systemairs ventilationsløsninger er designet til at skabe det perfekte indeklima i boliger, skoler og kontorer. Da vi udviklede den nye Topvex generation, fokuserede vi på tre centrale kundeværdier: Nem, kompakt, hurtig.

Kort fortalt:

  • Nem: Udvælgelse, transport, installation, idriftsættelse, intuitiv automatik.
  • Kompakt: God driftsøkonomi, lille klimaaftryk, lavt støjniveau.
  • Hurtig: Bredt udvalg af standardiserede enheder, komplet dokumentation og certificeringer, kort gennemløbstid og hurtig levering.

Kompakt og lavt energiforbrug

Ved projektering vil man opdage, at et Topvex ventilationsaggregaterne optager relativt lidt plads i teknikrummet ved selv høje luftmængder. Systemair har formået at få mest mulig ydeevne ud af et kompakt aggregat ved at vælge energieffektive komponenter og derefter optimeret størrelsen på aggregatet med et rammeløst design. Tilsammen er det med til at give den nye Topvex generation en effektiv ydelse og et minimalt klimaaftryk.

Topvex-serien er udvidet til at omfatte varianter med modstrømsveksler og rotorveksler - samt nye størrelser med udvidet luftmængde.

Fordelene:

  • Energieffektiv med varmegenvinding på over 80 %.
  • Udstyret med energieffektive ventilatorer, som giver lave SEL-værdier.
  • Eurovent-certificeret.
  • VDI 6022-1 hygiejnecertificeret.
  • Forbedret kabinet.
     

Gode ​​nyheder til installatørerne: Nem transport og installation

Den nye Topvex-serie er en effektiv løsning til både renoveringsprojekter og nybyggeri. Transporten og installationen er blevet nemmere med en plug-and-play driftsløsning og anlæg, der kan komme igennem en 900 mm døråbning.

Ved hjælp af det smarte Systemair Access automatik, er det også blevet nemmere at betjene og starte et Topvex aggregat op. Automatikken har en enkel konfiguration og navigation med intuitive menuer, som er med til at hjælpe brugeren til at skabe det perfekte indeklima for bygningen.

Hurtig levering, komplet dokumentation og certificering

Eftersom Systemair producerer en række af standardiserede Topvex aggregater, kan virksomheden tilbyde kort gennemløbstid og hurtig levering.

Ventilationsaggregaterne leveres med al relevant dokumentation og certificering, og Systemair har taget initiativer til digitalisering for at sikre nem adgang til dokumentationen. Eksempelvis er der en QR -kode i hvert Topvex aggregat, så kunden med en simpel scanning kan få adgang til al dokumentation på mere end 20 sprog via deres smartphone eller anden mobilenhed.

Topvex blev udviklet til at skulle være nem at arbejde med i hvert skridt på vejen. Resultatet blev en lille enhed, som brugeren kan få meget ud af. Derfor er den nye Topvex-serie en effektiv løsning til både renovering og nybyggeri – og jeg kan med glæde sige, at vi har kapacitet til at tilbyde korte gennemløbstider med hurtig levering,” fortæller Bo Sterner, Salgsdirektør i Systemair A/S.

Læs mere på www.systemair.com/da/topvex eller kontakt vores salgsteam i dag på tlf. + 45 87 38 75 00 eller mail@systemair.dk for at høre mere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemair A/S

Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Danmark
Systemair A/S

Billeder & videoer

Topvex ventilationsaggregat med rotorveksler og toptilslutning fra Systemair

Send til en kollega

0.125