23948sdkhjf

Forebyggende vedligeholdelse af CNC maskinerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Ph-Cleantec giver effektiv rengøring af industrielle komponenter og installationer

Hvis man løbende renholder de dyre maskiner, øges deres levetid
Kæmper du med snavsede og fedtede maskiner kan lavtryksvaskere fra Ph-Cleantec let løse opgaven. Den helt nye model kan endda desinficere køle-smøremidler, så levetiden forlænges, da du bliver fri for bakterier.
 
Ph-Cleantec er en patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk, der giver en effektiv rengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer. Systemet rengør uden brug af kemikalier og har et lavt energiforbrug. Det er med sin lavtryks varmtvandsrengøring egnet til universalrengøring af installationer og komponenter til værksteder og produktionslinjer.

Fordele med Ph-Cleantec
Med lavtryksvaskeren fra Ph-Cleantec sparer man mange timers arbejde, da rengøring af snavsede og fedtede maskiner og komponenter gøres langt hurtigere, nemmere og mere effektivt og man undgår maskinstop forårsaget af ophobet snavs, fedt og olie.

Ph-Cleantec fås både med og uden indbygget kar, i adskillige størrelser og til en lang række specialløsninger inklusive applikationer, der anvender syre og demineraliseret vand samt til heavy duty applikationer. Derudover findes der en lang række tilbehør i form af slanger og dyser, der gør det muligt at rengøre små huller, sprækker og nå langt ind i maskiner og afkroge.

Kom og hør mere på hi messen
Kig forbi stand K.8220.01, hvor du kan se vores lavtryksvaskere fra Ph-Cleantec.

Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.
- et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!

Se mere om vores deltagelse på hi messen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11