23948sdkhjf

Erfaren landmåler søges

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gorm Hansen A/S

Gorm Hansen A/S søger en erfaren landmåler

Hos Gorm Hansen A/S ønsker vi at udvide vores landmålingsafdeling med en ny kollega. Derfor søger vi en erfaren landmåler til arbejde på Sjælland.

Som landmåler hos Gorm Hansen A/S vil du have din primære dagligdag på vores byggepladser. Her vil du i tæt samarbejde med pladsens projektleder stå for at koordinere og udføre afsætning til produktion samt kontrol- og as-built-måling af det udførte arbejde. Derudover stiller vi en arbejdsstation på vores hovedkontor i Roskilde til rådighed.

Vi forventer, at du har minimum fem års brancheerfaring og er rutineret bruger af AutoCAD Civil 3D eller LandCAD. Samtidig må du meget gerne have fingeren på pulsen i forhold til de nyeste teknologier og udstyr.

Hvis du er klar på at tilslutte dig landmålingsafdelingen i et sundt og veldrevet entreprenørfirma, så skal du sende din ansøgning, CV og eventuelle eksamensbeviser til ghs@gorm-hansen.dk. Vores produktionsdirektør Kim Ivan Nielsen er til rådighed ved eventuelle spørgsmål til stillingen på 30 20 03 83.

Du kan læse mere om stillingen her:  https://www.gorm-hansen.dk/job-hos-os/ledige-stillinger 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gorm Hansen A/S

Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Danmark
Gorm Hansen A/S

Send til en kollega

0.109