23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det nye trådløse satellitsystem gøre TV-inspektion nemmere!

Med vores nye trådløse satellitsystem kan tv-bilen kommunikere med slamsugeren.

For at sikre video- og audiokommunikation mellem et TV-inspektionskøretøj og en slamsuger eller en cutterbil, det er en god idé at bruge et trådløst satellitsystem. Sådan et trådløst satellitsystem muliggøre det for slamsuger- eller cutterbiloperatøren at følge med i TV-operatørens arbejde, og dermed bliver det nemmere at hjælpe TV-operatøren med dens arbejde. 


Hvad indeholder et satellitsystem?

Det trådløse satellitsystem leveres med et 10,4” TFT skærm, og to antenner med en rækkevidde på circa 100 meter. Derudover kan man tilkøbe en makita batteri holder til at operere skærmen, to 9db antenner med en rækkevidde på circa 200 meter, og en HDMI-kobling til TV-systemet.


Værd at vide

Når man bruger sådan et trådløst satellitsystem, er det vigtigt at vide at senderen kræver permanent opkobling til landestrøm, mens modtageren, atlså skærmen, godt kan opkobles til batteri. Satellitsystemet er også nemt at transportere, fordi det vejer kun 5kg. 


Hvis du er interesseret i trådløse satellitsystemer, eller har nogle spørgsmål angående dem, så kan du gerne ringe til os på +45 2060 3018 eller skriv til md@c-tv.dk. 


Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351

Kontaktperson

MD
Mads Delmar
md@c-tv.dk

Send til en kollega

0.047