23948sdkhjf

Integreret dørtelefoni og adgangskontrol i Malmø - Scantron

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantron A/S

Brf Glasbruket 1 i Malmø vælger en komplet løsning med Serie 610 dørstationer med digitale navne-displays.

Da Brf Glasbruket 1 i Malmø skulle købe et nyt dørtelefoni- og adgangskontrolsystem, stod design og tekniske funktioner øverst på listen af krav.

Valget faldt på en komplet løsning fra Scantron med et unikt skræddersyet produkt i fuld højde fra den nyligt lancerede Serie 610. En produktserie, hvor det er muligt at kombinere både adgangskontrol, postkasseanlæg og dørtelefoni i et og samme system.

”Med vores nye 610 Serie har vi mulighed for at tilbyde noget unikt, som vi ikke har set andre levere på det svenske marked endnu”, siger Jonas Lideborg, administrerende direktør for Scantron i Sverige. ”Det er et fantastisk produkt, der gør det muligt fuldt ud at integrere en moderne dørtelefoni- og adgangskontrolløsning i et indgangsområde."

EN SKRÆDDERSYET LØSNING
I Danmark er produktserien ekstra værdsat blandt arkitekter, hvor man gennem denne produktserie kan skræddersy en løsning, som harmonerer med hele ejendommen.

”Brf Glasbrukets ejendom er superflot og ligger med sine 3 indgange meget flot ved vandet i Limhamn ved Malmø”, udtaler Jonas Lideborg, og fortsætter: ”Vi forstår, hvorfor det har været vigtigt for foreningen at finde en løsning med et stilfuldt design, der harmonerer med ejendommen og yderligere forstærker indtrykket af indgangene.”

”I vinduesfyldningen til Brf Glasbruket 1 har vi integreret vores digitale navnedisplays, der er grupperet efter etage, ligesom hver etage er indgraveret. Derudover er både kamera, kortlæser og kodelås integreret i løsningen. Indersiden af løsningen er blevet malet i samme farve som indgangen til trappeopgangen, hvilket betyder, at det smelter ind på en fantastisk måde.”

SCANTRON MULTIAPP
Løsningen er også baseret på Scantrons populære MultiApp®, hvor beboere kan modtage opkald og samtidig se den besøgende, som de taler med på deres smartphone. I app’en kan man også åbne alle de døre, der er forbundet til systemet, gemme dokumenter og meget mere. Funktioner, der er meget værdsat af foreningen.

SOFTWAREPLATFORMEN NOVA
”Vi har fokuseret på at levere en løsning med høj teknisk evne, hvor alle dele er integreret i vores softwareplatform Nova. Her kan foreningen på en meget brugervenlig måde administrere tilladelser, brugere, opdatere oplysninger på infoskærme, let omdøbe navnet, der vises i navnedisplayet med mere”, slutter Jonas Lideborg.

Find yderligere information om Scantron's systemløsninger på hjemmesiden eller kontakt os direkte på tlf. 66 13 99 66 / info@scantron.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantron A/S

Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
Scantron A/S

Send til en kollega

0.094