23948sdkhjf

Adapteo booster bæredygtigheden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Nordens førende leverandør af fleksible pavillonløsninger styrker forretningen med ansættelsen af Dovilė Zanauskienė. Som Sustainability Project Manager får hun til opgave at lede virksomhedens bæredygtige projekter over målstregen.

Med ansættelsen af Dovilė Zanauskienė i en ny stilling som Sustainability Project Manager vil pavillonleverandøren styrke de bæredygtige takter i virksomheden yderligere:

- Hos Adapteo arbejder vi ud fra en cirkulær forretningsmodel, og vi har fokus på at begrænse miljøaftrykket i vores værdikæde. Vi vil dog gerne gøre det endnu bedre, og her kommer Dovilė ind i billedet, for med ansættelsen i den nyetablerede stilling sætter vi en streg under vores grønne ambitioner, lyder det fra Claus Haastrup, der er Head of Sales hos Adapteo Danmark.

I spidsen for de bæredygtige projekter

Dovilė Zanauskienė er uddannet civilingeniør og kommer fra en stilling som Project Manager hos Deko. Nu ser hun frem til at bringe sin byggetekniske baggrund i spil hos Adapteo:

- Jeg glæder mig utroligt meget til at stå i spidsen for Adapteos bæredygtighedsprojekter, som skal være med til at understøtte en endnu mere miljøbevidst forretningsmodel. Og endda med en fantastisk organisation i ryggen til at bakke projekterne op, siger Dovilė Zanauskienė og fortsætter:

- Min fornemmeste opgave bliver at bygge videre på Adapteos solide arbejde med bæredygtighed. Dermed skal jeg sikre, at vores dokumentation er gennemarbejdet, og desuden kan jeg løfte sløret for, at vi har ambitioner om miljømæssige certificeringer. Vi er i Adapteo overbeviste om, at man i fremtiden vil blive mødt med langt større krav til dokumentation i udbuddene i forhold til klimaaftryk og deraf skærpede krav til bæredygtighed og ikke mindst certificeringer og test. For en person som mig, der elsker struktur og tal, så er det den perfekte opgave.

Til daglig bor den nye Sustainability Project Manager i Skælskør med sin ægtefælle og to børn.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094