23948sdkhjf

Bomavent A/S overtaget af midtjysk teknikentreprenør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Henning Mortensen a/s har i samarbejde med søsterselskabet HM-Ventilation a/s med øjeblikkelig virkning overtaget ansvaret for aktiviteter og medarbejdere i VVS- og ventilationsvirksomheden Bomavent A/S.

Medarbejdere, igangværende arbejder og ordrebeholdning fra VVS- og ventilationsvirksomheden Bomavent A/S i Silkeborg er overtaget af håndværks- og teknikentreprenørvirksomheden Henning Mortensen a/s og søsterselskabet HM-Ventilation a/s pr. 1. oktober 2021.

Overtagelsen sker i forlængelse af, at Bomavent A/S har været ramt af faldende aktivitet under corona-pandemien. Bestyrelsen bag teknikhuset Sinus Installation A/S / Bomavent A/S har derfor valgt udelukkende at køre videre med Sinus Installation A/S.

Passer til forretningen
Siden opstarten i 1992 har Bomavent A/S opbygget betydelig faglig ekspertise inden for VVS, ventilation og indeklima.

»Kompetencerne er et perfekt match for vores forretning og kunder«, udtaler administrerende direktør for Henning Mortensen a/s og medejer af HM-Ventilation a/s, Hans Mortensen. Han ser frem til at byde nye medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere velkommen.

Øget volumen på VVS og ventilation
»Tilførsel af faglærte og erfarne medarbejdere med lokalt kendskab er en væsentlig styrke i en tid, hvor vi både oplever højt aktivitetsniveau og mangel på kvalificeret arbejdskraft«, siger Hans Mortensen. Han fortsætter:

»Det er trist for mange, når en virksomhed kommer i problemer. Derfor er vi også glade for, at vi har mulighed for at hjælpe både medarbejdere og kunder, som har været tilknyttet Bomavent A/S«.

Nyt kapitel venter
Ved overtagelsen har Bomavent A/S 11 medarbejdere, der fremover bliver en del af henholdsvis VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s og søsterselskabet HM-Ventilation a/s. Den hidtidige ejer af Bomavent A/S, Børge K. Pedersen, fortsætter virket i Sinus Installation A/S.

Et nyt kapitel venter både kunderne og medarbejderne fra Bomavent A/S. Hans Mortensen håber, at de kan se det positive i at blive en del af et teknikhus i vækst med vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler under samme tag.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Hans Mortensen
Adm. direktør for Henning Mortensen a/s
(+45) 22 72 44 00

Fakta
Henning Mortensen a/s og HM-Ventilation a/s beskæftiger efter overtagelsen mere end 250 medarbejdere heraf 30 lærlinge fordelt på afdelingerne i Silkeborg og Aarhus. Overtagelsen af aktiviteterne i Bomavent A/S sker med øjeblikkelig virkning. Læs mere om Henning Mortensen a/s og HM-Ventilation a/s.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.111