23948sdkhjf

IBAK HDTV Box-Bil: endnu bedre end før

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

IBAKs nyeste TV-inspektionskøretøj er nu udstyret med FULL-HD.

Hvad der angår at bygge og udstyre køretøjer til TV-inspektion, så har IBAK perfektioneret kunsten. IBAKs nyeste TV-inspektionsudstyr kommer nu også i HD i en varebil med glasfiberkasse. Med IBAKs HDTV Box-Bil kan du inspicere ledninger fra Ø50mm  til Ø1.600mm. 

Hvordan er TV-inspektionskøretøj opbyggede?

De fleste TV-inspektionerbiler består af et specialopbygget interiør, et stikledingssystem, et skubbekamera, en kontrolenhed, en PC med hardware og software, såvel som et til to traktorsystemer, en kabeltromle med kabel, og strømforsyningen eller en batteripakke. Hvis man har specielle ønsker, så kan et TV-inspektionskøretøj blive specialbygget. Det tager mellem 8 og 16 uger at levere et specialbygget TV-inspektionskøretøj.

Hvordan vælger man udstyret?

Når man overvejer, hvad der skal blive indbygget i TV-inspektionskøretøjet, så kan man vælge fra forskellige genstande fra et katalog med indretsningsforslag. Hvad der i slutningen kommer ind i TV-bilen afhænger af kundens behov, bilstørrelsen, overvejelser angående vægten og så videre. Så udarbejdes et 3D-model, hvorefter kundens beslutningen bliver beskrivet i et teknisk dokument. Derefter begynder bygningen af TV-inspektionsbilen.

Hvordan indretter man typisk et TV-inspektionskøretøj?

Der findes to klassiske indretningsmodeller for TV-inspektionskøretøj. I den ene opbygningen har operatøren mulighed for at bevæge sig frit fra førerkabinen til TV-operatørrummet, og videre vådrummet for at forlade køretøjet gennem bagdøren. Denne model er praktisk i større byer, for den tillader at udføre TV-inspektionsopgaven uden fare for cyklister og trafikken. 

Det andet opbygningsmodel består af et separat TV-operatørrum og vådrum. Her vender TV-operatøren mod kørselsretningen og kigger ud gennem en rude til vådrummet. 

Det er muligt at udstyre TV-inspektionskøretøjet med et køleskab, kaffemaskine eller/og mikrobølgeovn. Antallet af PC’er, skærme etc. afhænger også af kundens behov. 

Hvis du er interesseret i TV-inspektionskøretøj, eller har nogle spørgsmål angående dem, så kan du gerne ringe til os på +45 2060 3018 eller skriv til md@c-tv.dk. 

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11