23948sdkhjf

Godt arbejdsfodtøj – alt du skal vide om sikkerhedssandaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis dit daglige arbejde på arbejdspladsen eller dit fritidsarbejde i og omkring boligen indebærer hyppig omgang med store og tunge objekter, er det vigtigt at tænke sikkerhed ind i arbejdet.

Du kan hurtigt komme galt afsted, hvis du ikke sørger for den rette beskyttelse ved arbejd med eksempelvis tungt værktøj eller tunge materialer, og her er det især dine fødder, der er udsatte.

Hvis du er ved at bygge nyt derhjemme, eller hvis dit daglige job indebærer omgang med tunge objekter, er det således vigtigt, at du beskytter dine fødder, da dine fødder er de første, der blive ramte, hvis du taber en mursten, en stor hammer, en palle eller lignende.

Her er sikkerhedssandaler eller sikkerhedssko naturligvis det rette valg, da disse typer af fodtøj er udviklet specielt til dig, der gerne vil passe på dine fødder i det daglige arbejde både udendørs og indendørs.

Du kan købe kvalitets sikkerhedssandaler fra Engelbert Strauss, som giver dig et stort udvalg af sikkerhedssandaler til alle former for arbejde.

Hvad er forskellen mellem sikkerhedssandaler og sikkerhedssko?
Forskellen mellem sikkerhedssandaler og sikkerhedssko er den samme som forskellen mellem normale sandaler og sko.

Med sikkerhedssandaler får du således et åbent fodtøj, som tillader god ventilation til dine fødder, hvilket kan været rart i de varmeste af årets måneder.

Sikkerhedssko er til gengæld lukkede, men de beskytter ikke mere af den grund, og både sikkerhedssandaler og sikkerhedssko er således et godt valg til arbejdsopgaver på byggepladser, i industrivirksomheder og hjemme i huset.

Hvem skal bære sikkerhedssko?
Det er et krav på de fleste byggepladser, at der skal bæres sikkerhedssko, når du træder ind på byggepladsens område. Derfor er det også dit ansvar som mester at sørge for, at dine medarbejdere har ordenligt fodtøj på, når de arbejde på en af dine byggepladser.

Samme krav har mange arbejdspladser, hvor der arbejdes med eksempelvis lager, produktion eller lignende.  

Hvilke typer farer beskytter sikkerhedssko og sikkerhedssandaler mod?
Sikkerhedssandaler er forstærket med stål over dine tæer, så selv tunge objekter ikke vil have en mulighed for at beskadige dine tæer i forbindelse med dit arbejd. Derfor beskytter sikkerhedssandaler mod tabt værktøj, mens de også yder beskyttelse mod alle andre typer af tunge objekter, som risikerer at ramme dine fødder, når du arbejder enten udendørs i forbindelse med eksempelvis byggeri, eller når du arbejder indenfor i en produktion eller på et lager.

Foto:  pexels.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093