23948sdkhjf

Det er meganice – Nyhedsbrev fra GCDK okt. '21

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

I oktoberudgaven af vores nyhedsbrev kan du blandt andet læse om Archicad 25 Session på Godsbanen, koordinering af nulpunkter, og er du jobsøgende, bringer vi også et stillingsopslag.

Torsdag d. 23. september afholdt vi Archicad 25 Session på Godsbanen i Aarhus. Arrangement var delt op i en formiddags-seance forbeholdt studerende, hvor deltagerne blev introduceret til de grundlæggende funktioner i Archicad. Eftermiddagen var or virksomheder med præsentationer fra Reiulf Ramstad, SLA og Land Software.

Læs resume af Archicad 25 Session Aarhus ’21 >>  

Derudover har vi valgt at bringe et interview med Julie Johansen, nyuddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, der efterspørger BIM-undervisning på arkitekturuddannelserne, slå et slag for vores kommende Archicad 25 Tips & Tricks Webinar, og vise, hvordan du koordinerer nulpunkter. Vi har også fundet plads til et stillingsopslag fra den københavner-baserede tegnestue Holm & Grut.

Nyuddannet arkitekt efterlyser mere BIM på arkitektskolerne
Julie Johansen er nyuddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Efter at have været på Archicad-kursus, der i øvrigt blev udslagsgivende for hendes første faste stilling på en tegnestue, undrer hun sig over, at man ikke bliver undervist mere i BIM på Arkitektskolerne.

Læs interview med Julie Johansen >> 

 Gratis Tips & Tricks webinar
28. oktober afholder vi Tips & Tricks Webinar, hvor vi fokuserer på nyhederne i Archicad 25. Vi gennemgår blandt andet, hvordan du navigerer mere smidigt, det nye redskab til opstalt og snit, bedre muligheder for at koordinere nulpunkter og de nye trappefunktioner.

Tilmeld dig Tips & Tricks webinar  >>

Koordinering af nulpunkter mellem CAD og BIM
Er du landskabsarkitekt eller arbejder du et team, hvor medrådgivere kræver både lokalt nulpunkt og landskoordinat? Vi har lavet et blogindlæg og tilhørende video, der guider dig trygt og sikkert igennem, hvordan du placerer dine nulpunkter på baggrund af landinspektørens DWG-tegninger med markering af både landskoordinat og det lokale nulpunkt.

Bliv klogere på nulpunkter >>

Holm & Grut Arkitekter søger medarbejdere med Archicad-kompetencer
Holm & Grut er i gang med flere nye spændende projekter inden for infrastruktur og transport. Derfor søger de dygtige konstruktører/arkitekter med Archicad erfaring til at indgå i teams med gode kollegaer på hyggelig tegnestue med godt arbejdsmiljø og høj faglighed.

Se stillingsopslag fra Holm & Grut Arkitekter >>

Nyhedsbreve fra Graphisoft Center Danmark?
Den første tirsdag i måneden udsender vi vores nyhedsbrev, vhro vi fortæller om stort og småt inden for BIM. Ønsker du også at modtage vores månedlige nyhedsbrev, så skriv dig op på vores mailingliste her >>  

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093