23948sdkhjf

Royal indvielse af moderniseret Veteranhjem Midtjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

H.K.H. Kronprinsen klippede i går det røde bånd på Fremtidens Veteranhjem i Brabrand. Med en royal genindvielse markeres åbningen af det moderniserede veteranhjem, som skaber nye udfoldelsesmæssige rammer for veteraner og deres pårørende.

Efter et års renoveringsproces og udskydelse af åbningen grundet Corona, kunne Fonden Danske Veteranhjem nu endelig slå dørene op for det nyrenoverede Fremtidens Veteranhjem, Veteranhjem Midtjylland. 

To tilbygninger er blevet opført, og den 364 kvadratmeter bevaringsværdige villa, oprindeligt tegnet af arkitekterne Friis og Moltke, er blevet renoveret. Et mere moderne fristed med flere udfoldelsesmæssige muligheder for tidligere udsendte og deres pårørende er blevet skabt.

Med aktivitetshuset Laden kan foredrag, bordtennis og andre aktiviteter udøves, mens det kreative hus, Udhuset, skaber mulighed for fordybelse. Fordybelse, med f.eks. maling, drejning af lerkrukker og arbejde med træ. Bygningerne er opført i træ, som naturtro konstruktioner, i overensstemmelse med omgivelserne.

Professionelt samarbejde med Bytømreren
Entreprenør- og servicevirksomheden, Bytømreren, har haft hovedentreprisen på forvandlingen af det eksisterende Veteranhjem, på den fredede grund i de naturskønne omgivelser, i Langdalen.

Ifølge formand i byggeudvalget og Lokalbestyrelsen VHM, Peter Suarez, har samarbejdet med Bytømreren været yderst professionelt. ”Byggeleder, Jesper Axel, har hele vejen igennem sagen haft en yderst behagelig tilgang til vores ønsker og spørgsmål.

Det har også været af stor betydning, at vi har oplevet de samme folk på pladsen, fremfor skiftende tømrere. Det har været rart for vores veteraner og pårørende, der fortsat har skullet fungere i bygningerne. Og så må resultatet siges at være yderst tilfredsstillende” - Peter Suarez.

Stor støtte til projektet fra flere enheder
Det nye veteranhjem i Aarhus er blevet til efter en større renovering med tilbygninger, som er realiseret via donationer fra Realdania på 15 mio. kr. og Forsvarsministeriet på 8,7 mio. kr. Fonden Danske Veteranhjem oplyser, at de har oplevet stor støtte og samarbejdsvillighed fra virksomheder, Aarhus Kommune, byggeudvalg, lokalbestyrelse, arkitekter og andre organisationer.

I Bytømreren er de meget begejstrede over at have været hovedentreprenør på projektet: ”Det har været en stor fornøjelse at være en del af et så betydningsfuldt projekt, som skal tilgodese vores danske veteraner og deres pårørende. 

Set med faglige briller har Veteranhjemmet også været et utrolig spændende projekt at arbejde på. Vi har virkelig kunne udfolde vores håndværksmæssige evner, og så bliver man jo lidt fagligt stolt, når man ser på resultatet af snedkerarbejdet, som vores dygtige tømrere har udført "- lyder det fra byggeleder, Jesper Axel, fra Bytømreren.

Med flotte ord om projektet og resultatet af renoveringen, indviede Kronprinsen officielt det moderniserede veteranhjem på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, i går d. 4/10.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095