23948sdkhjf

Tagrenovering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En tagrenovering kan forlænge levetiden på dit tag med mange år. Men det kræver, at taget er tæt og tagplader eller tagsten sidder ordentligt fast.

For regn og blæst er tagets værste fjender. Kontakt MB Tagrens og Tagservice i dag, og få en snak om din tagrenovering.

Taget er den mest udsatte bygningsdel på din bolig. For det skal stå for mere og mere ekstreme vejrfænomener som skybrud, storme og orkaner.

Derfor er det vigtigt, at dit tag er helt og tæt. Kommer der først vand ind til tagkonstruktionen, begynder den at rådne. Samtidig kan der nemt opstå fugt-, mug- og skimmelproblem, som igen kan give helbredsmæssige problemer for boligens beboere.

Derudover er det også vigtigt, at tagplader eller tagsten sidder godt fast. Sidder de løst, er det nemmere for både fugt og vind at komme ind i tagkonstruktionen. Får vinden først fat, går der ikke længe før den første tagplade eller tagsten er blæst af – og så går det ellers stærkt med resten.

Få tjekket dit tag
Ser dit tag slidt og falmet ud, eller er det grimt af alger, mos og andre bevoksninger. Så er første skridt at få undersøgt tagets tilstand. Er taget tæt og sidder det ordentligt fast, er det muligt at renovere det på flere forskellige måder.

En tagrensning frisker taget op
Er taget plaget af alger, mos eller andre, måske større vækster. Eller bærer det præg af, at din bolig ligger nær ved et støvende industriområde?

Så kan en tagrensning fjerne alger, mos, støv og andet skidt fra taget.

Samtidig kan vi imprægnere taget, så regnvandet får nemmere ved at løbe fra, taget bliver hurtigere tørt og algerne får sværere ved at få fodfæste.

Desuden kan vi efterspænde alle bolte på dit pladetag, så tagpladerne sidder ordentligt fast.

Tagmaling giver taget et nyt look
Efter en tagrensning har vi også mulighed for at male taget. Enten i samme farve som den, taget allerede har. Eller i en ny, friskere eller anderledes farve.

Det giver taget et friskere eller helt nyt look, som der bliver lagt mærke til. Både af naboer, besøgende og vurderingsmænd.

Nyt tag oven på det gamle
Endelig kan vi også lægge et nyt tag oven på det gamle. Det er en billig og nem måde, at få helt nyt tag på. Det kræver selvfølgelig at tagkonstruktionen er i så god stand, at den kan genbruges.

Læs mere om nyt tag!

Få et uforpligtende tilbud på renovering af taget
Trænger dit tag til renovering? Så kontakt MB Tagrens og Tagservice i dag. Vi tilbyder tagrenovering i hele Nordjylland, Midtjylland og har rigtigt tit opgaver i Aalborg, Hobro, Aars, Støvring, Viborg og Randers.

Kontakt os i dag! Så kommer vi forbi, tjekker taget og finder ud af, hvilken form for tag-renovering, der giver dig den største forlængelse af netop dit tags levetid.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.079