23948sdkhjf

LED paneler til alle typer loftsystemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ecofoss A/S

Ullits & Winther valgte TrueColor LED paneler fra green:ID til montering i deres klassiske T-skinne lofter

Tendensen er, at flere butikker og særligt kontorer ønsker at opdatere deres eksisterende belysning til mere energibesparende LED belysning med høj farvegengivelse for optimal arbejdslys.

Særligt i mange kontorer er der opsat forskellige former for systemlofter. For at opnå det bedste resultat lysmæssigt men også udseendemæssigt, sætter loftsystemerne krav til valg af LED paneler.

Hos Ecofoss har vi derfor lagt stor vægt på, at kunne tilbyde en yderst bred vifte af kvalitets LED paneler, som er designet til forskellige former for loftbeklædning. I sortimentet findes flere forskellige modeller af kvalitets LED paneler til bl.a. de klassiske T-skinne lofter, skjult skinnesystemer samt Troldtekt-lofter.

Mange af LED panelerne findes endvidere i flere varianter med forskellige dæmpningsformer, farveregulering og forskellige kelvin lysfarver.

Ullits & Winther valgte TrueColor LED paneler fra green:ID
Hos Ullits & Winther, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Viborg, havde de et ønske om at opgradere deres eksisterende kontorbelysning til mere energibesparende belysning med høj farveægthed. Den eksisterende belysning var monteret i de klassiske T-skinne lofter, dermed skulle de nye LED paneler passe netop til dette loftsystem.

Valget faldt på dæmpbar "TrueColor" LED lyspanel med den rigtige farvegengivelse (CRI>90)
Det valgte green:ID TrueColor LED panel er designet til de klassiske T-skinne lofter og er fremstillet med de bedste komponenter, så man trygt kan udskifte de eksisterende lysarmaturer og opnå høj lyskvalitet.

De kan leveres i alle dæmpningsformer, og hos Ullits & Winther var der varieret behov for DALI-styring i nogle områder, sensor-styring i andre osv. samt zone-opdelt kelvin-regulerbare paneler i kantine og konferencerum. KLIK HER og find panelet

Paneler til Troldtekt- og gipslofter samt skjult skinnesystemer
Til andre projekter har Ecofoss via forhandlere leveret paneler til montering i fx skjult skinne loftsystemer samt de nye LED paneler, som er fremstillet i mål, som præcis passer til indbygning i Troldtekt-lofter, når disse halveres.   KLIK HER – og få overblik over sortimentet af LED paneler

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ecofoss A/S

Bækkegaardsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
Ecofoss A/S

Send til en kollega

0.14