23948sdkhjf

Nyt trykhold fra Kierulff a/s til Frese Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kierulff A/S

I tæt samarbejde med Sørens VVS & blikkenslagerforretning har vi leveret et nyt trykholdeanlæg, Suprex by Barnova Technomat Nova 3 – 600 liter, til Frese A/S i Slagelse. Trykholdeanlægget kan ses på billede.

Frese A/S havde før de fik et Barnova trykholdeanlæg en 4.000ltr. Kähler & Breum beholder fra 1972 opsat (se billede). Den var udstyret med trykluft til opretholdelse af anlægstrykket, dog uden membran, hvorfor trykluften gik i forbindelse med vandet i tanken og videre til anlægget, hvilket bl.a. gav problemer med luft i varmeanlægget til stor gene for brugerne. Deres nye Suprex by Barnova trykholdeanlæg har automatisk vandpåfyldning og afgasning hvilket sikrer der ikke kommet luft i varmeanlægget. Systemet er ligeledes fremtidssikret for Frese, da den gamle kedel på sigt skal udskiftes med fjernvarme, og dette kræver ingen ændringer på det nye trykholdeanlæg.

Derudover fylder det væsentligt mindre end deres gamle 4.000ltr. beholder og i modsætning til deres gamle anlæg er det udført med trykløs beholder, hvilket gør special eftersyn af trykbærende udstyr overflødig.

Vi takker Sørens VVS & Blikkenslagerforretning samt Frese A/S det gode samarbejde, og hjælper meget gerne andre steder, hvor et trykholdeanlæg vil være den ideelle løsning. Kontakt os på tlf.: 6250 1150 eller på mail: info@kierulff.dk så hjælper vi med at afdække de fordele, et trykholdeanlæg kan give, for lige præcis det projekt du sidder med.

Læs mere om et trykholdeanlæg fra Kierulff her 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kierulff A/S

Nordre Løkkebyvej 3, Løkkeby
5953 Tranekær
Danmark
Kierulff A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109