23948sdkhjf

EI260 brandvinduer i hygiejnedesign fra Door System

| Medlemsnyhed | Indrykket af Door System A/S

Door System tilbyder EI260 brandvinduer med syrefast rustfri stålkarm AISI 316. Brandvinduerne er udformet, så de lever op til de skrappe hygiejnekrav i fødevare- og medicinalindustrien.

Hos den østjyske dør- og portproducent Door System A/S oplever man i øjeblikket stor efterspørgsel på brandvinduer, der er testet og godkendt efter den europæiske standard.

Virksomheden kan tilbyde EI260 og EI230 brandvinduer i samarbejde med det svenske firma Stålprofil AB, der ligesom Door System har stor fokus på høj kvalitet i alle detaljer, så løsningerne giver den optimale brandsikkerhed.

Brandvinduer er omfattet af de skærpede europæiske regler til brandsikring. Stålprofil AB anvender også Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) til test og godkendelser, hvilket understøtter seriøsiteten og kvaliteten i produkterne. EI260 brandvinduet er testet og godkendt til at sidde i beton- og gipsvægge, og brandvinduerne kan også sammensættes, så de udgør en egentlig glasvæg, som også er testet og godkendt.

 ”Hos Door System arbejder vi meget med virksomheder inden for fødevare- og medicinalindustrien, der har særlige skrappe krav til hygiejne, og det har vi taget højde for i udformning af karm og monteringslister”, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.

Hygiejne og rengøring
Brandvinduet har syrefast rustfri stålkarm AISI 316. Karmen er glat forpå, og brandvinduet monteres med en skrå tilsætningskarm og en skrå liste i bunden til fastgørelse af vinduet, der gør løsningen rengøringsvenlig, og den kan leve op til hygiejnekravene hos fødevare- og medicinalvirksomhederne.

Hærdet og lamineret brandglas
Brandvinduet fås med hærdet brandglas samt hærdet og lamineret brandglas. Det brandbeskyttende glas sikrer mod flammer og varmestråling, og ved et eventuelt brud sørger lamineringen for, at glassplinterne fastholdes af folien.

Fremstilles individuelt efter mål
Alle brandvinduer fremstilles helt individuelt efter mål, og kan leveres med sprosser. Brandvinduerne kan også opbygges som selvstændige glasvægge, og vinduesløsningerne sammenbygges specifikt ud fra vores kunders ønsker og krav

Se mere om Door Systems brandvinduer: https://www.doorsystem.dk/produkter/brand/brandvinduer/

Har du konkrete forespørgsler eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Søren Rahbek på telefon 42 14 52 02 eller på e-mail sr@doorsystem.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Door System A/S

Agerskovvej 16
8362 Hørning
Danmark
Door System A/S

Send til en kollega

0.109