23948sdkhjf

Sådan kan I få uniform på arbejdspladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Kunne I godt tænke jer, at der bliver indført en kollektion af beklædning på arbejdspladsen, så alle medarbejdere har noget fælles at gå i?

Først og fremmest er det god stil at kunne give sine medarbejdere forskellige former for tøj, så de ikke behøver at slide på deres eget, mens de arbejder, men samtidig er det også en perfekt mulighed for at sørge for relativt billig markedsføring for din virksomhed.

Der er mange forskellige muligheder for, hvilke former for beklædning, der giver mening på arbejdspladsen, og det er 100 % afhængigt af, hvilken branche, virksomheden arbejder inden for. I nogle tilfælde kan det for eksempel give mening at have jakker, som man kan få og benytte, hvis der er meget arbejde udenfor eller i frysehuse.

I kan kigge meget mere på arbejdstøj med tryk der matcher ethvert behov, så I kan finde ud af, om I vil gå efter noget, der har et logo på ryggen, eller om I hellere vil have, at det bliver noget, hvor der både er navn eller tryk i knapperne – mulighederne er stort set uendelige.

Der er fokus på komfort i alle kollektionerne. Tøjet skal være behageligt og komfortabelt, så man kan holde ud at have en hel arbejdsdag iført tøjet. Derfor er det også produceret i god kvalitet, så alle kan være tilfredse med det, de får. Hvis I ikke er tiltalt af et tryk, der er stemplet på, som man oftest ser det, kan man i mange tilfælde også overveje at kigge på, om man hellere vil have et logo broderet på tøjet. Det kan virke mere klassisk og som noget, hvor der virkelig er tænkt over tingene.

Traditioner og erfaring
Virksomheden, der præsenterer jer for arbejdstøj med tryk, har været på markedet gennem mange år og kender derfor alt til, hvad der er behov for, når det kommer til kvalitet og komfort. Siden 1987 er der blevet produceret virksomhedstøj, og nogle af de mærkesager, der er blevet arbejdet med gennem de seneste år, handler blandt andet om, hvordan tøjet skal bidrage til et bedre miljø. Af samme årsag er alt tøjet certificeret med ISO 14001: 2015 – Miljøstyringssystem, som er din garanti for, at det er fremstillet med miljøet for øje.

Der arbejdes desuden med at skifte emballagen og forsendelsen til mere klimavenlige løsninger, så det er mere holdbart på den lange bane. Som kunder kan I altså handle med god samvittighed, også hvis jeres egen virksomhed har opsat generelle mål, der skal passe ind i en bæredygtig fremtid.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093