23948sdkhjf

Hvordan har dine kompensatorer det?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saniflow ApS

Hvis kompensatorer ikke tjekkes regelmæssigt, kan det få store konsekvenser. Som alt andet bliver kompensatorer slidt og vi anbefaler, at alle kompensatorer tjekkes én gang årligt, så de kan udskiftes i tide.

Kompensatorer kan være placeret i forskellige typer rørsystemer og anordninger, og fælles for dem alle er, at de i løbet af et år udsættes for temperaturændringer, bevægelser og andre varierende forhold, som medfører slid. Vi tilbyder at kontrollere dine kompensatorer for dig helt uforpligtende og uden beregning.

Vi vil gerne hjælpe dig!
Der stilles store krav til alle installationer, herunder også til kompensatorerne. Et nedbrud kan være dyrt, besværligt og fuldstændig unødvendigt. Derfor er det nu tid til at planlægge et eftersyn. Saniflow tilbyder lige nu, at kontrollere dine kompensatorer helt uden beregning. Gennemsynet er vejledende og uden binding.

Saniflow er specialister inden for rådgivning og salg af fleksible forbindelser og instrumentering. Med udgangspunkt i kundens projekt eller installation yder vi rådgivning om valg af den optimale løsning baseret på mere end 35 års erfaring fra talrige industrier.

Vi har et bredt udvalg af kompensatorer i stål og gummi fra Stenflex, som er ekstremt slidstærke, pålidelige i brug og fuldstændig vedligeholdelsesfri.

De findes i mange typer og størrelser, og du kan finde yderligere information om kompensatorer på www.saniflow.dk eller ved at ringe til os på 5830 8070.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saniflow ApS

Borgergade 17
4241 Vemmelev
Danmark
Saniflow ApS

Send til en kollega

0.094